SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkımızın Beklentileri Var'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Partisi kurucularından, Genel Başkan Abdullatif Şener'in Başdanışmanı eski Milletvekili Mehmet Ali Suçin, Malatya İl Teşkilatı tarafından aylık olarak düzenlenen Malatya İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak partililerle bir araya geldi.

Grand Aksaç Otel'de gerçekleştirilen Türkiye Partisi Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı'na il, ilçe, belde, kadın kolları, gençlik kolları ve yöneticileri katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yusuf Aksaç, Türkiye Partisi'nin yeni olmasına rağmen büyük mesafeler kat ettiğini belirterek, halkın her geçen gün partilerine olan katılımı ve teveccühün artarak devam ettiğini ileri sürdü. İl Başkanı Aksaç, "Partimiz 64 parti arasında seçime girecek 18 partinin içerisine kısa zamanda girmiştir. Teşkilatlarımız canla başla yürekten çalışıyorlar"ifadelerini kullandı.

Türkiye Partisi Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Genel Başkan Başdanışmanı eski Milletvekili Mehmet Ali Suçin kendisinin aslen Malatyalı olduğunu belirttiği konuşmasında " Benim ailem aslen Malatyalı. Bende Malatyalıyım. Bizler uzun yıllar önce hayvancılıkla uğraşırken gittiğimiz yaylalarda kaldığımızdan oralara yerleştik. Ama hiçbir zaman Malatya'dan uzaklaşmadık. Bağımızı koparmadık" şeklinde sözlere yer verdi.

Mehmet Ali Suçin, "Türkiye Partisi, milletimizin gönlünde doğmuştur. Türkiye'de en hızlı ve süratli teşkilatçılığı biz yaptık. Büyük bir aile olduk. Halkımızın bize karşı çok büyük beklentileri var. Siyasetin körleştiği ve yozlaştığı ülkemizde, temiz siyaset ve hizmet sloganıyla çıktığımız yolda halkımızın Sayın Genel Başkanımız Abdullatif Şener'e ve parti teşkilatlarına gösterdiği ilgi ve alakalar bizlerin teşkilatlar olarak daha çok çalışmamızı gerektiriyor"diyerek daha sonra şunları belirtti:

"72 ilde teşkilatlarımızı kurduk. Seçimler bugün olsa kadrolarımızla hazırız. Malatya İl teşkilatı ise bizim için çok ayrı bir yerde. Malatya teşkilatı diğer iller arasında teşkilat olarak birinci seçilmiştir. Çalışmaları diğer illere örnek gösteriliyor. Çalışmaları Genel Başkanımızın takdirini almıştır. Partimize katılımlar her geçen gün artıyor. Buda bizi mutlu ediyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız