SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkımızın İstediği İsim Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya'nın AKP döneminde en büyük yatırım desteğini aldığını söyledi.

Partinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Malatya'ya yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Milletvekili Öz, "Malatya'da bir çok projenin gerçekleşmesine katkı sağladık. Beylerderesi viyadük projesine 8.5 milyon YTL ek ödenek ayırdık. Karayollarıyla yaptığımız görüşmelede bu paranın hepsinin kullanılmasını ifade ettik. 2009 yılı itibariyle viyadük tamamlanmış olacak. Çalışmalar hız kazanmış durumda. Darende-Malatya ve Kayseri yolu için üç ayrı ihale yapıldı. Ayrıca, bin 800 metre tünelin projesiyle beraber, ihalesi yapıldı. Projenin erkenden bitirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu noktada 158 milyon YTL proje için yatırım yapıldı. Havaalanı yolumuz en kısa zamanda tamamlanacak. İhtisas Hastanemizin yapılmasıyla ilgili gerekli görüşmelerimizi yaptık. Geçtiğimiz günlerde konuyu Sağlık Bakanımız ile görüştük ve bir an önce Şeker Fabrikası üzerinde hastane için ayrılan arsa üzerine inşaat çalışmalarının başlatılmasını istedik. Tabi 800 yataklı bir hastane biz bunun bin yatak kapasitesine çıkmasını bekliyoruz" ifadelerini kulllandı.

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) bazı illerde hastane yaptığını öğrendiklerini dile getiren Ömer Faruk Öz, "TOKİ Başkanımızla görüştük ve hastaneyi onların yapması için çalışmalarımız devam ediyor. Kamu yatırımları noktasında en çok pay alan illerden birisi Malatya olmuştur. Şu anda büyük bir proje olarak, kentsel dönüşüm projesi yapılacak. Projenin yapılacağı bölgelerde yaşayan hemşehrilerimizin mağdur olmadan çalışmalara başlanacak. Biz halkımızın mağdur olmasını göze almayız. Eften püften sebeplerle bu projeden nemalanmak isteyenler var. Hiç kimde bu hizmeti bizim aleyhimize çeviremez. Ayrıca, yerel seçimler yaklaşıyor. Biz Malatya halkının ve Kamuoyunun tasvip etmediği bir adayı desteklemeyeceğiz. Bizim aracı olacağımız isim, halkımızın istediği isimdir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız