SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkın İktidarını Kuracağız'

A- A+ PAYLAŞ

CHP'li milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Malatya Milletvekili adayları Veli Ağbaba, Ali Dağdelen ve Güzide Yıldırım Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen)’nı ziyaret etti. CHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, “Eğitim-Sen yıllardan beri her türlü ağır koşullara rağmen mücadelelerinden vazgeçmeyen ve kendi inançları için mücadelelerini sürdüren bir örgütümüz. Biz eğer iktidar olursak, Türkiye’deki örgütlenmenin önündeki bütün engelleri kaldıracağız. Kendi yandaş sendikası değil diye görevinden istifa ettirmeyeceğiz. Eğitim-Sen’in Malatya ve Türkiye’deki yaşadıklarını biliyoruz. Biz, bizim siyasi görüşümüzden olsun olmasın insanların örgütlenmesinin önündeki bütün engelleri kaldıracağız” dedi.

CHP Malatya 2. sıra milletvekili adayı Ali Dağdelen ve CHP Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Güzide Yıldırım da eğitimin sıkıntılarını anlatan kısa bir konuşma yaptı.

“TAKİP EDİYORUZ”
Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur da, ziyaretlerinden dolayı adaylara teşekkür ederek, “Bizler emek örgütleri olarak CHP’yi de diğer partiler gibi yakından izliyoruz. CHP’nin seçim programını da izliyoruz. Seçim politikalarını da yakından takip ediyoruz. Çok değerli anlamlar buluyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KAMU-SEN’İN ZİYARET
CHP Malatya milletvekili adayları Eğitim Sen’den sonra Türkiye Kamu-Sen Malatya Şubesi’ni de ziyaret ettiler.

CHP Malatya Milletvekili adayları Veli Ağbaba, Ali Dağdelen ve Güzide Yıldırım Türkiye Kamu Sen Şube Başkanı Cumali Sevim’i ziyaret ettiler.

Türkiye Kamu Sen Şube Başkanı Cumali Sevim “Biz yapılan hizmete karşı değiliz eğer hizmet verilecekse Tarım İl Müdürlüklerine ve Sağlık Bakanlığına bağlı birimlerine deneyimli kişileri getirsinler”dedi.

CHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba “Sivil toplum kuruluşlarına biz iktidarımızda yandaş veya candaş diye bakmayacağız yani bizimle aynı düşünmüyor diye hile yaparak onların yetkilerini almaya çalışmayacağız,hile yaparak baskı yaparak insanların ekmeği ile oynama tehdidinde bulunarak bizim gibi düşünen sendikalara üye olmalarını istemeyeceğiz bunu özellikle belirtmek istiyorum” diye konuştu.

GALERİCİLER SİTESİ VE FETHİYE..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekilleri adayları Galericiler Sitesi’ni ve Fethiye Beldesi’ni ziyaret ettiler.

CHP Malatya Milletvekilleri adayları Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlar ile biraraya geldiler.

Galericiler Sitesi ziyaretinin ardından adaylar, Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen lokma gününe katıldı. Adaylar vatandaşlar ile biraraya geldiler.

Lokma gününde konuşan CHP Malatya 1. sıra milletvekili Adayı Veli Ağbaba, “Bir seçim sloganımız var. Onu buradan vurgulamak istiyorum. Özgürlüğün ve umudun ülkesi Türkiye sevginin Beldesi Fethiye, uzun bir mücadeleye giriyoruz. Sizlerle birlikte. Fethiyelilerin geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde bizlere ve partimize sahip çıkacağına inanıyorum. Bu mücadele özgürlük, demokrasi, barış ve emek mücadelesidir. Bu mücadelede Fethiyelileri her zaman yanımızda gördük. Önümüzdeki dönemde de yanımızda görmek istiyoruz. 12 Haziran seçimlerinde hep beraber sandık başına gideceğiz. Halkın iktidarını hep beraber kuracağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız