SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkın İstediği Kişi Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:56:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki parti heyeti ile Malatya’nın Pütürge İlçesi ile Tepehan ve Nohutlu belediyelerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Öz, sorunları dinlendi.

Malatya’nın büyükşehir olma süreci ve yerel seçimlerin de gündeme geldiği ziyaretlerde Ömer Faruk Öz, büyükşehir statüsünün elde edilmesiyle kent merkezinden ilçelerimize ve beldelerimize kadar bir çok avantajın elde edildiğini ifade etti.

Öz, bu avantajların Malatya başta olmak üzere tüm bölgenin menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini, yerel yönetim görevlilerinin bu hususta önemli sorumlulukları olduğuna dikkat çekti.

TBMM İdare Amiri Öz, konuşmasını söyle sürdürdü:

“Her ilçemizde aday olmayı isteyecek birçok aday adayı çıkacaktır. Temel prensibimiz halkın istediği kişinin aday olmasıdır. Belediye başkanı adaylarının projeleri ile liyakatleriyle ön plana çıkmalarını istiyoruz. Projesi olmayan, vizyonu olmayan, sadece ben başkan olayım, gerisi önemli değil diyenlere partimizin kapısı sonuna kadar kapalıdır. Malatya'nın tüm ilçelerine AK Partili bir belediye başkanı yakışır. Hizmetlerde devamlılığın sağlanması, bölgemizin daha da gelişmesi için birlik olup, bir olup AK Parti adayını desteklememiz lazım.

Malatya’mız büyükşehir olunca en ücra yere kadar aynı hizmet gidecek. Büyükşehir belediyesinin yetkisi artırılacak. Genel bütçeden ayrılan pay yüzde 2,5'tan yüzde 4,5 çıkarıldı. Malatya'nın 180 milyonluk bütçesi 300 milyona çıkacak. Mahalleye dönüşen köylere 10 yıl süreyle gelirlerinin yüzde 10'u kadar altyapı yatırımı yapacak. Buralara çok daha fazla hizmet gelecek.”

Ömer Faruk Öz'e İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, İl Yönetiminden Naci Özer, Pütürge İlçe Başkanı Hüseyin Aldemir de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız