SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halkın Seviyesi ve Başkan!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, sorun ve talepleri birinci ağızdan dinlemek amacının son faaliyeti olarak, belediye otobüsünde vatandaşlarla birlikte seyahat ettiği bildirildi. Bu faaliyetle ilgili olarak Belediye'den yayınlanan bültene göre, vatandaşlar "belediye başkanının halkın seviyesine inmesinden" memnun oldular.

BELEDİYENİN BÜLTENİ..
Belediye Başkanının otobüs seyahati ile ilgili olarak Belediye'nin yayınladığı bülten aynen şöyle:

"..Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan dinlemek, belediye çalışmaları hakkında istişare etmek amacıyla sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen ve bu arada esnaf gezilerini de sürdüren Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın, Belediye otobüslerine binerek vatandaşları dinlemesi ve onlarla birlikte seyahat etmesi memnuniyetle karşılandı.

Hem Hizmeti Kontrol Ediyor, Hem Vatandaşları Dinliyor…

Belediye Otobüs durağında bekleyerek rasgele otobüslere binen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, hem otobüslerin çalışma şeklini kontrol ederken, hem de otobüste vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu.

Bir anda Belediye Başkanını yanlarında Belediye otobüsüyle seyahat ederken gören vatandaşlar kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, hemen Başkan Akın’la sohbet etmeye, isteklerini iletmeye çalıştılar.

Vatandaş: Bir Belediye Reisinin Halkla Beraber Otobüse Binmesi Ne Mutlu…

Otobüste Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a isteklerini ileten, yapılan Belediyecilik hizmetleri ile ilgili görüş ve önerilerini sunan vatandaşlar Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bu hareketinden dolayı övgüler yağdırdılar.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a ‘Belediye Reisi’ şeklinde hitap eden vatandaşlar “Bir Belediye Reisinin halkla birlikte Belediye otobüsüne binmesi ne mutlu. Halk otobüsünde bir Belediye Reisinin halkla birlikte, el ele, kol kola hareket etmesi bizleri çok mutlu etti. Gönül ister ki bütün amirler böyle halkla birleşsin, halkın seviyesine insin” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Başkan Akın: Sıkıntıları Bizzat Yaşamalıyız ki Ona Göre Hizmet Üretelim…

Göreve geldiklerinden buyana halka dayalı hizmet ürettiklerini, vatandaşların istekleri doğrultusunda aciliyet sırasına göre proje yaptıklarını ve hizmete sunduklarını dile getiren Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise amaçlarının halkın arasına girerek, sıkıntıları bizzat yaşamak ve ona göre hizmet üretmek olduğunu söyledi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız