SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkın Yanında Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, iktidar partisinin Başbakanın da katıldığı mitingde aradığını bulamadığını öne sürdü.

"* MAKAMI PUTLAŞTIRMADIK
SP Partisi belediye başkan adayı M. Yaşar Çerçi “ biz makamı putlaştırmadık. Biz halkımızın emrini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yaşanan ekonomik krizden dolayı elektriğini ödeyemeyen, kapısına kepenk vurmayı düşünen yeni Sanayi esnafıyla bir araya gelen S.P Malatya Belediye Başkan adayı Çerçi, seçimlerde son viraja gelindiğini, iktidar partisi adayının Başbakanın mitinginden aradığını bulamayınca, işi iftiraya kadar getirdiğini söyledi.

* MALATYA’LI MERT OLUR
29 Mart yerel seçimlerinde, gözlerin Malatya’ya çevrildiğini anlatan SP Malatya Belediye Başkan adayı Yaşar Çerçi, “ Siyasetin bir ahlakı var. Bu ahlakı temel alarak çalışmalara başladık. Ancak karşımızda ki insanların gözünü iktidar hırsı bürümüş, makam hırsı gözlerini döndürmüş. Makamı putlaştırmışlar. Mertlikten ayrılıp, iftira ve yalanla halkımızın aklını çelmeye çalışıyorlar. Onların rakipleri benim, ama onlar işe çoluk çocuğu da katıyorlar. Malatyalı mert olur." şeklinde konuştu.

* Başbakan halkla sandık arasına girmedi
SP Belediye Başkan Adayı Çerçi, “aday olmamızı sorguluyorlar, tartışmaya açıyorlar, oysa biz kimsenin adaylığını sorgulamıyoruz. Onların nasıl aday olduğunu tüm halkımız gördü.” Dedi.

Çerçi, başbakanın Malatya Mitingini de değerlendirdi: “Her fırsatta başbakan’ı ve iktidarı adres gösterenler, miting sırasında sayın başbakanımıza dokunamadılar. Onunla kucaklaşamadılar, konuşamadılar, bu iş bitmiştir. Başbakan bile halkla sandık arasına girmedi."

* KENTSEL DÖNÜŞÜM ZULÜMDÜR
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında evleri yıkılmak üzeri olan Beydağı Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Çerçi, “bu haliyle kentsel dönüşüm zulümdür” dedi.

Kentsel dönüşüm tartışmasında aylardır bir arpa boyu yol alınmadığını anlatan Çerçi, "Bu konu belediye ve Toki arasında yapılacak işbirliğiyle ortaya çıkacak. Burada 12.400 konut yapılacak. Belediye TOKİ ye yol gösterecek. 29 martta yapılacak seçimler kentsel dönüşümün rengini belirleyecek. Biz halkımızın yanında olacağız.

Müteahhitlerin, para babalarının yanında asla olmayacağız. Biz kentsel dönüşüm için adil olan yolu izleyeceğiz. Nedir adil olan? Adil olan vatandaşların söyledikleridir." dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız