SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkın Yararına Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:39
A- A+ PAYLAŞ
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Şeker İş Sendikası Malatya Şubesi’nin açtığı,  ‘Nişasta Bazlı Ürünlere Hayır, Doğal Pancar Şekerine Evet’  imza kampanyasına destek verdi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez ilçe başkanı Abdulvahap Ayzabar ve bazı partililerle birlikte eski belediye meydanında düzenlenen imza kampanyası standına giden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kampanyşayla imza atarak destek verdi. Ağbaba imza atarken yaptığı konuşmada,   özelleştirme kapsamında bulunan Malatya Şeker Fabrikası’nın satışını desteklemenin Malatya’ya ihanet olduğunu belirterek şunları belirtti:
 
“Şeker Fabrikasının satılması Malatya halkının yararına olmayacaktır. Bu sebeple hep beraber bu satışa karşı çıkmamız gerekir. Birincisi, özelleştirme ile geçmişte yapılanlar gibi üretimi yok edilip, kapatılacaktır. İkincisi ise, burada pis koku var. Bu satışta, çıkar ve peşkeş vardır.Dünyada şeker pancarına yönelip, şeker bazlı ürünler yasaklanırken, Türkiye’de şeker bazlı kamış şekerleri getirilmesine ve dövizimizin ithalata gitmesine karşıyız” dedi.  
 
Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ise, milletvekili Ağbaba’ya imza kampanyasına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Nişasta Bazlı Ürünlere Hayır, Doğal Pancar Şekerine Evet’ kampanyasının bugün 4’ncü günündeyiz. Bu alanda Türkiye’de yaklaşık 10 milyon insan ekmek yiyor. Yılda yaklaşık 100 milyar dolar katma değer sağlayan şeker fabrikaları ve pancar için herkesi desteğe bekliyoruz”  dedi.
 
Kampanyaya Malatya halkı destek verirken 4 günde 10 bin imza toplandığı belirtildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız