SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkın Yolunda Yürüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:28
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, çıktıkları yolun halkın yolu olduğunu kaydederek, “Biz halkın yolunda yürüyoruz” dedi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti. 

Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yerel yönetimin başarılı olmasının temel koşuluda halka dayanan ve halkın değerleriyle örtüşen, onların istedikleri ve dilekleri doğrultusunda bir yönetim olduğu için başarı olmuştur. Bizde şuana kadar olduğu gibi ve bundan sonra olacağı gibi sivil toplum kuruluşları olsun, dernekler olsun bu tür kuruluşlarımızla yakın temas içerisinde olacağız” dedi. 

Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Gürkan, sosyal değerler olarak ifade ettikleri değerlerin ortak aklıyla şehrin yönetilmesine talip olduklarını kaydetti. 

Gürkan, Malatya’nın büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığına dikkat çekerek, “Malatya, her anlamıyla herkesin gıptayla baktığı bir şehir haline gelmiştir” ifadesini kullandı. 

Büyükşehir’in ve sivil toplum kuruluşların vereceği güç ve destekle daha güzel hizmetlerin yapılacağını kaydeden Gürkan, Malatya ve Battalgazi’yi daha aydınlık ufuklara taşıyacaklarını belirtti. 

Büyükşehir Yasası ile birlikte eski belediyecilik anlayışının dışında ortak çalışmaların ve organizasyonların yapılacağı bir yasal zorunluluk olduğunu ifade eden Gürkan, “Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, çok güzel hizmetlere imza atmıştır. Bundan sonraki süreçte de biz, kendileriyle uyum içerisinde, Malatya’mızı geleceğe ve istikbale hazırlama noktasında el ele verip, sizlerinde değerleriyle, ortak yönetişim anlayışı içerisinde memleketimizi hak ettiği yere ulaştırma noktasında gayret ve çabamız devam edecektir” şeklinde konuştu. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Selahattin Gürkan’ın Battalgazi’de çok değerli projeleri hayata geçirdiğini söyledi. 

Evren, Gürkan’ın görevine devam edeceğine inandıklarını kaydederek, “Sizin başarılarınızı yakinen biliyoruz. Bu hizmetleri Malatya kamuoyu da çok iyi biliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, sizlerle birlikte el ele verip hizmetleri sürdüreceğiz. Hep beraber şehrimiz için elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Büyük Çarşı ve Galeria İş Merkezi esnaflarını ziyaret etti.

Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Gürkan, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Gürkan’a sevgi gösterisinde bulunan esnaflar, “Yolunuz açık olsun. Gönlümüz ve desteğimiz sizinle” dediler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız