SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkta Teveccüh Büyük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:31
A- A+ PAYLAŞ

Yerel Seçimler öncesinde İstanbul’da yaşayan Malatyalılar farklı ilçelerde organize ettikleri programlarda bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece ilçesinde organize edilen buluşmadan sonra bu kez Bağcılar, Beykoz, Esenler ilçelerinde gerçekleştirilen programlarda Malatyalılar bir araya geldi. 

İstanbul’da düzenlenen Malatyalılar Birlik ve Dayanışma programlarına katılan AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, gündemi ve son siyasi gelişmeleri değerlendiren konuşmalar yaptı. İlk olarak Bağcılar ilçesindeki buluşmaya katılan Öz’e, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, yaklaşık yirmi sivil toplum kuruluşu, AKP İl başkan yardımcısı, ilçe başkanı İsmet Öztürk ve kalabalık bir topluluk katıldı. Öz burada yaptığı konuşmada Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlendiklerini, Malatya’da olduğu gibi gittiği her yerde  halkın AKPye büyük teveccüh gösterdiğini ifade etti. Yerel seçimlere kısa bir süre kala oynanan oyunun halkımız farkındadır diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 

Beykoz’da işadamı İskender Öz’ün organize ettiği Malatyalılar yemeğine de ,Malatya Milletvekili Amiri Ömer Faruk Öz’le birlikte İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’le birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda Malatyalı katıldı. Malatyalı işadamlarının da katıldığı toplantıda konuşma yapan İskender Öz; İstanbul’da yaşayan Malatyalıların sivil toplum kuruluşlarında ve bu tür programlarda bir araya gelmeleriyle kültürel ve sosyal dayanışmalarını güçlü bir biçimde devam ettirdiklerini, imkanları ölçüsünde üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ifade etti.

Aynı günde düzenlenen üçüncü program ise Esener’de gerçekleştirildi. Esenler Malatyalılar Derneklerinin organize ettiği programa AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz’le birlikte İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu da iştirak etti. Yoğun katılımın gözlendiği toplantıda Esenler Belediye Başkanı ve adayı Tevfik Göksu, Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ve İl teşkilatından temsilciler hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız