SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haluk Ulusoy Adaylığını Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

Eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Daha önce 6 Ocak Cuma günü yaptığı basın toplantısında başkan adayı olabileceğini açıklayan Ulusoy, aradan geçen 1 haftalık süreçten sonra adaylığını kamuoyuna resmen duyurdu.

Ulusoy, Levent’teki Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde (TSYD) düzenlediği basın toplantısında, adaylığıyla ilgili geçen süreçte futbol ailesinde kendisine yönelik bir birliğin sağlandığını tespit ettiğini kaydederek, "Futbolun içinden gelen bir başbakanımız ile spora gereken önemi veren hükümetimizin varlığı, kararımı vermem için yeterli olmuştur. Sizlerin huzurunda ve 70 milyonun önünde 19-20 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

Plan ve projelerini genel kurulda yapacağı konuşma ile kamuoyuna duyuracağını belirten Ulusoy, "Başbakanımızın önderliğinde ülkemizin son dönemde özgürlükler, demokrasi, ekonomi, turizm ve Avrupa Birliği gibi alanlarda yakaladığı başarıya, futbolu da dahil etmek federasyonumuzun ana hedefi olacaktır" diye konuştu.

Medyada yer alan adaylıktan çekilmesine ilişkin baskı yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Haluk Ulusoy, "Baskı iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Aynı zamanda başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, hükümet üyelerine karşı yapılmış saygısızlık olup, süreç demokratik ortamda gelişmektedir" şeklinde konuştu.

"NOKSANLARIMI VE EKSİKLERİMİ TEK TEK GÖZDEN GEÇİRDİM"

2004’deki genel kuruldan bu yana geçen sürenin kendisi için, görev yaptığı 7,5 yılın değerlendirilmesi ve muhasebesinin yapılması açısından iyi bir fırsat olduğunu anlatan Ulusoy, şunları kaydetti:

"Futbol dünyasına dışarıdan bakma imkanı buldum. Bir inziva dönemiydi. 7,5 yılın artısını ve eksisini değerlendirdiğimde başarılarımı ve artılarımı Türk Milleti’nin takdirine bırakıyorum.

Noksanlarımı ve kusurlarımı tek tek gözden geçirdim. Bunlardan gerekli dersleri çıkardım, değiştim... Futbolu geliştirip, bugün bulduğum yerden değil dün bıraktığım yerden daha ileriye götürmeye geliyorum.

Bunu yeni bir ruh ve yeni bir vizyon ile yeni bir kadro ile gerçekleştireceğiz. Başarının şartı uzlaşma, uzlaşmanın şartı ise konuşabilmek, fikirlere hürmet ederek görüşlerimizi paylaşabilmektir.

Kurtarıcı adamlar, mucize fikirler yerine ortak aklı, ilmi ve tecrübeyi hakim kılmaktır. İşte başarının altın anahtarı budur. " Soru kabul etmeyen Haluk Ulusoy, "Herkese elimi uzatıyorum ve herkese kalbimi açıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız