SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hamdolsun Bu Milletin Mayası Güçlendirildi"!.

0
Güncellendi - 2016-11-26 16:38:11
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Önümüzdeki yıldan itibaren ilkokulda, ortaokulda ve lisede 15 Temmuz şanlı demokrasi destanını müfredat kapsamına alacağız” dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve eski Turizm Bakanı Güldal Akşit, Malatya Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 17. Dönem AKP Siyaset Akademisi ‘Büyük Güç Türkiye’ eğitim programına katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP'nin erdemliler hareketi olarak yola çıktığını ve kısa sürede iktidara gelerek bu millete hizmet ettiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise AKP'nin birçok alanda Türkiye’ye çok büyük hizmetler yaptığını belirtti. Bakan Yılmaz, “Eğitimde bakan sayısı çok değişti. Çok değişince bir şey yapılmadı veya o sınav gitti bu sınav geldi gibi bir istikrarın yakalanmadığı ifade ediliyor. Bununda doğru olmadığını çok net bir şekilde söyleyeyim” dedi.

1960 yılında yapılan 27 Mayıs darbesinin 38 tane insanla yapıldığını belirten Bakan Yılmaz, “27 Mayıs darbesin de sokaklara dökülen kimse oldu mu? Kaldı ki o zaman böyle tank top yoktu. Bu kadar teknolojik imkanlarda yoktu. Dış konjonktür de böyle değildi. Hamdolsun bu milletin mayası güçlendirildi. Bu milletin birbirine olan bağı güçlendirildi. 15 Temmuz ruhu Yeni kapı ruhu Kuva Milliye ruhunun bugüne taşınmış halidir. Cumhurbaşkanımızın ve Başkanımızın çağrı üzerine devletine istiklaline istikbaline sahip çıkan bu aziz milletin direnişi ve kararlılığı bu ülke üzerine plan yapanların planlarını boşa çıkardı. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destan yazıldı. Bunu yapa bilmek için ölümden korkmamak lazımdı. Bu millet ölümü öldürdü. Korkuyu korkuttu. Tankların üzerine çıktı. Silahların üzerine çıktı. Askeriyenin elindeki silahları gördünüz. Tankın altına yatanı gördünüz. Milli Eğitim Bakanlığımızda bizde anlatacağız. Önümüzdeki yıldan itibaren ilkokulda ortaokulda ve lisede 15 Temmuz şanlı demokrasi destanını müfredat kapsamına alacağız. Her şeyi okuldan beklersek yanılırız. Aynı eğitim sisteminde çıkan hem darbeci hem de darbeye karşı koyanlar çıktığı gibi bu ne demek oluyor. Sadece eğitim insanları yönlendirmeye yetmiyor. Eğitim dışında aile de üstüne düşeni mutlaka yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.

iha

MİLLİ EĞİTİM BAKANI İSMET YILMAZ, “ÖNÜMÜZDEKİ YILDAN İTİBAREN İLKOKULDA, ORTAOKULDA VE LİSEDE 15 TEMMUZ ŞANLI DEMOKRASİ DESTANINI MÜFREDAT KAPSAMINA ALACAĞIZ” DEDİ. (YAKUP ARKIN/MALATYA-İHA)

akp4

MİLLİ EĞİTİM BAKANI İSMET YILMAZ, GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ VE ESKİ TURİZM BAKANI GÜLDAL AKŞİT, MALATYA KONGRE KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 17. DÖNEM AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ ‘BÜYÜK GÜÇ TÜRKİYE’ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI. (YAKUP ARKIN/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Sayın bakan müfredata 15 Temmuz darbecilerini o görevlere kimlerin atadığını ve bunlara ellerinden gelen yardımı kimlerin yaptığını da yazın. Halk her şeyi öğrensin, eksik bir şey kalmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mu (7 yıl önce)
    Kendiler,konusmus,kendiler,dinemisler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)mu isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen.
    0
    0
    Yanıtla
  • mu (7 yıl önce)
    Bu,darbecileri,askeriyenin,emniyetin,devlet,dairelerinde,,barindiranlar,seslerini,cikarmayanlar,kimlerdir,turk,milleti,ogrenmek,istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakam (7 yıl önce)
    Boş salonlara konusmuslar yazik
    0
    0
    Yanıtla