SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamile Anne de Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:14
Hamile Anne de Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 aylık ev kirası bedeli nedeniyle çıktığı belirtilen olayda, 1,5 yaşındaki kızı ile birlikte sokak ortasında av tüfeğiyle vurulan 32 yaşındaki anne de kurtarılamadı. 1.5 yaşındaki kızın hastanede ölümünün ardından, tedavisi devam etmekte olan ve 5 aylık hamile olduğu belirlenen anne de yaşamını yitirdi. Bu arada, polisçe yakalanan katil zanlısı ve yardım edenler adliyeye çıkartıldı. 

Melekbaba Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci günü meydana gelen olayda, Emir Kalkan, eşi Leyla Kalkan (32), kucağında 1,5 yaşındaki kızı Melisa ile birlikte sokakta yürürken, Mehmet T. adlı şahıs pompalı tüfek ile ateş açtı. Ateş esnasında anne ve kucağında bulunun kızı kanlar içerisinde yere yıkılırken, ağır yaralı olarak devlet hastanesine kaldırılan anne ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan kızı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saçmaların küçük kızın başına isabet ettiği belirlenirken, adli tıp kurumunda yapılan otopside, talihsiz kadının 5 aylık hamile olduğu belirlendi.

Cinayeti işleyen Mehmet T. ve yanında bulunan ağabeyi A.T., olaydan sonra kaçarak firar ettiler. Polis ekiplerince şehir merkezinde aranan şüpheliler, gece Battalgazi yolu üzerinde bulundukları araç içerisinde yakalanarak gözaltına alındılar.

OLAYIN NEDENİ KİRA BEDELİ

Olayın sebebinin ise, cinayeti işleyen Mehmet T.'nin ailesine ait kiralık evin, Kalkan ailesinin bitişiğinde bulunduğu, eski kiracıların evi boşaltmasında Kalkan ailesini sorumlu tuttuğu ve bu nedenle 3 aylık kira bedeli istediği, bundan dolayı da husumetin çıktığı belirtildi.

ANNE VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

Anne Leyla Kalkan ve küçük kızı Melisa'nın, Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze namazları kılındı. Cenaze namazı sonrasında anne ve kızı yan yana toprağa verildi. 

ZANLILAR YAKALANDI..

Anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili araştırma yapan polis, olayın ardından kaçan zanlılar Mehmet T. ve ağabeyi A.T'yi Battalgazi ilçesinde saklandıkları evde yakaladı. Zanlıların ablası da kardeşlerini evinde sakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.  Adliyeye verilen zanlılardan Mehmet T. ile ağabeyi A.T. tutuklandılar.

DAHA ÖNCE ŞİKAYET EDİLMİŞ

Cinayeti işleyen Mehmet T.'nin daha önceden Kalkan ailesini tehdit etmekten dolayı cumhuriyet savcılığına şikayet edildiği öğrenilirken, katil zanlısının daha önce de yine pompalı tüfekle Emir Kalkan'ın yolunu kestiği, cinayeti işlediği tüfeğin de bu tüfek olabileceği iddia ediliyor. Şikayetle ilgili olarak açılan davanın ise önümüzdeki 20 Kasım'da görüleceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız