SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamit Akrabalarının Gururu

A- A+ PAYLAŞ

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performans ve Çek Cumhuriyeti ile yapılan maçta 3 asist yaparak Milli Takım'ın çeyrek finale kalmasında büyük rol oynayan Hamit Altıntop, Malatya'daki akrabalarının gururu oldu.

Hamit Altıntop'un Akçadağ ilçesine bağlı Kozluca beldesinde oturan akrabaları, Alman Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te top koşturan Hamit ve Schalke 04 takımında oynayan ikiz kardeşi Halil Altıntop ile gurur duyduklarını, hem Milli Takım'da hem de Almanya'daki maçlarını televizyondan izlediklerini söylediler.

Nusret Altıntop (57), Altıntop kardeşlerin babaları Şeyh Mehmet Altıntop'un amcasının torunu olduğunu belirterek, Hamit ve Halil'in Almanya'da doğup büyüdüklerini, beldeye çok nadir geldiklerini dile getirdi.

Beldedeki küçük çocukların Hamit ve Halil Altıntop'u kendilerine örnek aldığını kaydeden Nusret Altıntop, özellikle son oynanan Çek Cumhuriyeti maçında Hamit Altıntop'un performansına çok sevindiklerini ve gurur duyduklarını ifade etti.

Maçları izlerken heyecanlandığını ve büyük bir gurur duyduğunu vurgulayan Nusret Altıntop, televizyonlarda Altıntop soyadını duyduklarında mutlu olduklarını söyledi.

Altıntop, ''Son maçı izlerken içimden 'artık zirveye çıktı' dedim. Buradaki küçük çocuklar ve gençler Hamit'e özeniyor, örnek alıyorlar. Herkesin dilinde Hamit var'' diye konuştu.

Kozluca'nın Altıntop kardeşlerin baba yurdu olduğuna işaret eden Nusret Altıntop, ''Buralara gelmelerini istiyoruz. Ayrıca burası meyvesi bol bir beldedir. Burada yatırım yaparak gençlere istihdam sağlamalarını da bekliyoruz'' dedi.

YAŞLILAR DA İZLİYOR

Hüseyin Altıntop (32), Hamit ve Halil'in beldede sadece gençlere değil, yaşlılara da futbolu sevdirdiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

''Yaşlılarımız maç bağımlısı oldu. Maçlara 'günah' diyen yaşlılarımız bile futbol karşılaşmaları izliyor artık. 80-90 yaşlarındaki büyüklerimiz, futbol oynarken bize kızarlardı. Ama şimdi maçların verildiği kanalları ayarlamamızı istiyorlar. Televizyon ayarını yapamayanlar da maçları bizim evde izliyor. Almanya'da ve Milli Takım'da beldemizin gururu olan Hamit'in Hırvatistan maçında da gol veya gol pasları atacağına inanıyoruz. Dualarımız onun için. Beldedeki gençler işsizlik nedeniyle büyük şehirlere çalışmaya gidiyor. Altıntop kardeşlerin, burada meyve üzerine bir işletme kurup gençlere iş olanakları sağlamalarını en fazla biz gençler bekliyoruz.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız