SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hamit Hocamızın İstediği Bir Oyuncu"

0
Güncellendi - 2018-01-12 16:54:39
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig Ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Hamit Altıntop’un transfer listelerinde yer aldığını ifade etti.

  Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Almanya Bundesliga 2 ekibi Darmstadt 98'e transfer olan Hamit Altıntop, takımına ayrılmak istediğini ilettiği ve futbola Türkiye’de devam etmek istediğini söylediği ifade edildi.

  Altıntop’un geçtiğimiz sezonda kendisiyle ilgilenen Evkur Yeni Malatyaspor’un teklifine sıcak bakabileceği öğrenilirken, yönetimin yapacağı son istişarenin ardından tecrübeli oyuncuyu sezon sonuna kadar kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

  Hamit Altıntop’un transferiyle ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Adil Gevrek, “Şuanda biten bir şey yok. Hocamızın da listesinde yer alan, Türk futboluna emek vermiş, Avrupa’da üst düzeyde oynamış bir kardeşimiz. Şuanda kesin bir şey söylemek doğru değil, hocamızla tekrar oturup konuşarak, istişare yapacağız. Şuanda bir görüşme yapılmadı ama hocamızla tekrar oturup, konuyu değerlendireceğiz” dedi.

  Gevrek, Hamit Altıntop’un alınmasını teknik direktör Erol Bulut’un istediğini ifade ederek, “Hocamızın istediği bir oyuncu, bu noktada da son kez bir istişare yapacağız. Hocamızın listesinde olan oyunculardan bir tanesi, şuanda herhangi bir anlaşma gerçekleşmedi ama listemizde var. Hocamızla konuşup, değerlendireceğiz ve ona göre bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    başkanım sen işini bilirsin..gerekli transferleri yapmaya devam edersin..güvenimiz sonsuz...malatyaspor un sokağa atacak parası yok bunu hepimiz biliyoruz...allah yar ve yardımcın olsun büyük başkan....
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (6 yıl önce)
    Panik yapmayın Hamit, futbolcu olarak değil yardımcı antrenör olarak geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri terece (6 yıl önce)
    Hamit Altıntop bu yaştan sonra çim sahalarda futbol oynayacak biri değil. Sanırım Erol Bulut Hamit Altıntopu yanına yardımcı antrenör olarak istemiştir. Söyleyecek çok şey var ama söylemekten usandım. Bu takım sezon sonu ligden düşerse bu sorululuk ne Adil Gevrek beyin nede yönetimde olacak. Suç Malatyaspor tataftarındadır bu böyle biline.
    0
    0
    Yanıtla
  • ''Bu takım sezon sonu ligden düşerse bu sorululuk ne Adil Gevrek beyin nede yönetimde olacak. Suç Malatyaspor tataftarındadır bu böyle biline.'' bölümüe aynen katılıyorum..yönetimin şakşakcısı taraftar olmaz..bakın büyük taraftar gruplarına çarsı ultraaslan vs..bizimkiler kadar yönetimin arkasında olan taraftar grubu varmı acaba..
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Seba döneminde beşiktaş bu tarz transferler yapardı sonunda taraftarlar sebanın asker arkadaşları diye takılırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    kayseri galibiyetinde alınan galibiyet başkanı rahatlatmış olacakki. transferde de soyadı gibi gevrek davranıyo. eğer yenilseydik transferler bitmiştti şimdiye kadar. malasef malatyamızda her iş kurbağa gibi ağır ilerliyo
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    hoca diyorki: hamiti istiyorum. telefonla görüştüm grlmeye sıcak bakıyor. başkan diyorki : hamit hocanında istediği bir futbolcu. hamiti alabiliriz. hep diyorki, diyorki. ama ortada icraat yok.. bu iş çok sulandı. hamiti başka bir kulüp alırsa hiç şaşırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Ertuğrul sağlamın yaptığını yanlış bulsamda bu başkan adamı o duruma getirmiş yine bakmayın erol hoca malatyayı kendi için bi çıkış olarak görüyor. yoksa çoktan gitmişti adam 3 ocak transferler kampa katılsın demişti lig başlayacak daha ortada transfer yok. iş yapacak oyuncularıda zaten diğer takımlar aldı sen daha otur iştişare yap başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Evkur Yeni Malatyaspor’un bir dönem Galatasaray’ın da formasını giyen Hamit Altıntop ile sezon sonuna kadar anlaştığı iddia edilirken, başkan Adil Gevrek bu iddiaları yalanladı.Sayın editör bu haberi siz 11 01 2018 verdiniz 12 04 2018 başkan diyor ki hoca istiyor hangisi doğru
    0
    0
    Yanıtla