SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hamle Yaptık Golü Bulamadık"

0
Güncellendi - 2015-12-30 01:16:37
A- A+ PAYLAŞ

Boluspor'un, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra iki takımın teknik direktörleri mücadeleyi değerlendirdi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Bolu’ya çok iyi hazırlanarak geldik. Bizim için de Boluspor için de önemli maçtı. Bireysel hatamızdan rakibimiz öne geçti. Arkasından dönüş yaparak beraberliği yakaladık. İkinci devrede çok erken gol yedik. Golü yedikten sonra moralimiz bozuldu. Deplasmanda gol yediğimizde moral olarak da yıkıldık. Rakip daha rahat oynamaya başladı. Biz de hamlelerimizi yaptık ancak golü bulamadık" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ise, iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Kazandığımız için son derece memnunum. Bu galibiyetin mutlaka moral olacak dönüşü ikinci yarı iyi olacak. Birkaç puan eksik de olsa hedeflediğimiz puanlar devreyi kapattık. Evet kötü sonuçlar aldık ama hedefimize yakın yerdeyiz. İçerideki 1-2 maçı kaybetmemiş olsaydık bizim için daha güzel bir sonuç olabilirdi. Bugün ortaya konulan bir mücadele var. Güzel iyi bir mücadele. Bu da bir şekilde skora yansıdı. Oyun beraberliğe dönse de ikinci yarı daha istekli oyunumuz sonucu lehimize çevirdi" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız