SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamza Doğuç, Kilis'e Atandı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç, Kilis'e atandı ve atamayla ilgili kararname Resmi Gazete'de yayınlandı. Bu arada Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne "asaleten" atama yapılmazken, halen bu görevi vekaleten yürütmekte olan Mehmet Bulut'un vekaletinin süreceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde 3. kez, 6 aylık geçici görevlendirmeyle bakanlık merkez teşkilatına alınan ve yerine 3. kez, İlköğretim Müfettişlerinden Mehmet Bulut vekaleten getirilen Milli Eğitim Müdürü Doğuç, bu kez Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Doğuç'un Kilis'e atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in imzalarını taşıyan 6 Şubat tarihli kararname, Resmi Gazete'nin 7 Şubat tarihli sayısında yayınlandı.

Kararname metni şöyle:

"Millî Eğitim Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2006/7826

1 — Açık bulunan 1 inci derece kadrolu +3000 ek göstergeli Kilis Millî Eğitim Müdürlüğüne, Malatya Millî Eğitim Müdürü Hamza DOĞUÇ'un atanması 657 sayılı Kanun'un 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanun'un 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 — Bu Kararı Millî Eğitim Bakanı yürütür."

ARŞİV FOTO: Malatya'dan Kilis'e atanan Doğuç (soldaki) ve halen Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet eden Bulut birlikte görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız