SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hamza Hocayı ve Talebelerini Tebrik Ediyorum"

0
Güncellendi - 2021-01-25 22:16:30
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, “Malatya gibi önemli bir deplasmanda 3 puanla dönmek hakikaten bizim için sevindirici, oyuncularımızı kutluyorum Malatyaspor’u da tebrik ediyorum” dedi.

Terim, 1-0 galip geldikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Açıkçası bu sahada oynamak çok kolay değildi. Top kontrolün 2’de 3’de anca yapıldığı bir ortamda ısrarla bizde oyuna hakim olmak için didindik. Bu bizim oyun kültürümüz, bunu da geliştirmek en büyük dileğim. Her günde geliştiğini görüyorum. Buna rağmen Malatyaspor’a pek pozisyon vermedik, hatta hiç pozisyon vermedik desek belki yeridir. Son kontrolleri iyi yapabilsek, özellikle son vuruşları, final olan yerlerdeki pas tercihleri artı şutları veya kale ile ilgili topları atabilsek öne geçebilirdik ki, biz öne geçince de çok değişik bir oyun oynama ihtimali yüzde yüz. Rakip fizik olarak da çok üstün, iyi mücadele eden bir Malatyaspor var. Hamza hocayı ve talebelerini tebrik ediyorum,  büyük mücadele örneği gösterdiler. Bazen bizim kupada yediğimiz golü, onlar ligde yiyebiliyorlar enteresan işler oluyor. Set oyununu oynayan oyuncularımızı değiştirdik, rakibin arkasında duran oyuncularımızla devam edelim dedik, bence doğru oldu, her saniye oyunun gidişatına performansına göre hamle mecburiyetinde kalıyoruz, yaptığımız hamlelerde doğru oldu. 3 puan çok önemliydi, devreyi kapatırken, gerçi herhangi bir izin yok ama devam edeceğiz. Malatya gibi önemli bir deplasmanda 3 puanla dönmek hakikaten bizim için sevindirici, oyuncularımızı kutluyorum Malatyaspor’u da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Terim, 39 puanı az olarak değerlendirdiğini ifade ederek, “Hayal kırıklığı olarak kaybettiğim puanları söyleyebilirim. İlk yarıda gereksiz puanlar kaybettiğimizi söyleyebiliriz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada da, “Maç öncesi de söylemişti; bizim gibi oyuna hükmetmek isteyen bir takım için hiç kolay olmayan bir maç. Buna rağmen özellikle ikinci yarı oyunun tüm hakimiyetini eline alan bir Galatasaray vardı. Çünkü bende şartlar ne olursa olsun bu oyun kültürünü geliştirmeye çalışıyorum. Bunu da çok iyi yapan takımlardan biriyiz. Bizim gibi dakikada en fazla pas yapan takım Galatasaray olduğuna göre, bu sahada 3 defada kontrol edilebilen bir top veya bir saha olunca zorlandık ki, zorlanacağımızı tahmin ettik. Bu sahada rakip oynatmamak daha kolay ama oynayabilmek çok zor” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kendisine saha zeminiyle ilgili yöneltilen soruya, “Malatya’da hava şartları da sıkıntılı ve zor. Zemin biraz ağır ama seneye onu düzeltiriz. Bakıldığında kötü görünüyor ama çok da kötü değil. Bu sadece bizde değil birçok takımda böyle maalesef hava şartlarından dolayı zeminle alakalı sıkıntılar oluyor. Sezon bittikten sonra onunla ilgili bir değerlendirme yapacağız ama şuan yapacak bir şey yok” cevabını vermişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hamzaogluna dua et sizi kurtardı iyi futbolcuyu al oyundan orta sahayı aç Uzaktan vur gol olsun resmen maçı alın dedi Hamza hoca yazık yazık Malatya’nın emeklerine
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Evet, yenip 3 puan alsak iyiydi ama Galatasaray bizim rakibimiz değil. rakiplerimizi yendiğimiz vakit 6 puan, şampiyonluğa oynayan takımları yendiğimizde ise 3 puan alıyoruz. Üzülecekseniz, eleştirecekseniz Erzurum, Ankaragücü, kayseri maçlarını eleştirin. Ligin sonunda Galatasaray, Fener veya Beşiktaş ile ikili averajımıza bakılmayacak. Düşme korkusu yaşayan rakiplerimizle aramızdaki maçlara bakacak TFF. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yazmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Aynen oyle beşiktaş maçında da aynı şeyleri yapabilseydiniz sevinirdim. Bizi yenmemi ze deil onlara yenilmenize üzüldüm bir malatyalı malatyasporlu ve aynı zamanda galatasarayı seven biri olarak.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ba (3 yıl önce)
    Hep ayni politika sansa yen sonra tebrik et. Hamza Hocada hep GS tebrik ediyor ama kaybeden hep Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    haklısın fenerbahçe maçında yırtınanlar sizin maçtan terlemeden çıktılar size güzel hizmet etiler eski galatasaraylı oyuncular ve hoca hem size 3 puan verip fenerden 3 puan aldılar birde çiçek verseydin
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Tabi tebrik edersin son dakikada hem kupa hemde lig maçından puan aldın.
    0
    0
    Yanıtla