SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu Endişeli

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da kupa maçı hazırlıkları devam ediyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir çalışma yapan sarı-kırmızılı takımda, Mahmut Acar dışında eksik bulunmuyor.

Takımdan ayrılan futbolcuların ardından, lig tecrübesi kısıtlı olan kadroyla ikinci yarı hazırlıklarına da devam eden sarı-kırmızılı takımda denenmeye alınan futbolcular da antrenmanlarına devem ediyor.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun denenmek amacıyla kadroya dahil edilen futbolculardan memnun olduğu ancak, kulübün Federasyona yatırması gereken transfer ücretini yatırmasını bekledikleri belirtildi. En yakın zamanda bu sorunların çözülmesi için yönetim ile masaya oturan Hamzaoğlu’nun, bu kadroyla lig’de tutunmalarının zor olduğunu söylediği gelen bilgiler arasında.

Takımın orta saha futbolcusu Fatih Sezer, Takımdan birçok tecrübeli futbolcunun ayrıldığını ve bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi.

Takımda yaşanan futbolcu ayrılıklarının profesyonelliğin bir gereği olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Kadrodan ayrılan futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte sıkıntı yaşamaya başladık. Bizler takımın ağabeyleri olarak genç oyuncular ile birlikte iyi bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak, bu takımın transfere ihtiyacı var. Bu nedenle büyüklerimizin destek vermesi gerekiyor. En kısa süre bu sorunlar çözülmeli yoksa, her şey için çok geç olabilir” dedi.

Genç kaleci Emrah ise, kaleci Taylan ile kendisine büyük görev düştüğünü ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Öte yandan, Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçını bugün tamamlayacak olan sarı-kırmızılı takım Cuma günü İstanbul’a hareket edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız