SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

0
Güncellendi - 2018-05-25 00:38:12
Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
A- A+ PAYLAŞ

Çok çok uzak bir galakside, “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nde Milenyum Şahini’ne binip macera dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Karanlık ve tehlikeli yeraltı dünyasında cesaret gerektiren pek çok maceraya atılırken, Han Solo gelecekteki muhtemel yardımcı pilotu Chewbacca ile arkadaş olur. Star Wars efsanesindeki beklenmedik kahramanların rotasını belirleyen bu yolculukta, kötü nam salmış kumarbaz Lando Calrissian ile tanışır.

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story Filmin yönetmenliğini, filmi Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Paul Bettany gibi isimler bulunuyor.

Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu

Yapım Yılı: 2018 (135 dk)

Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2018 Cuma

Senaryo: Jon Kasdan, Lawrence Kasdan

Yapımcı Firma: Walt Disney Productions

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Solo: A Star Wars Story

Dağıtıcı Firma: Walt Disney Productions

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız