SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hangi Arkadaş Gelirse Gelsin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Parti’nin aday adayları içerisinde bugüne kadar teknik donanımları, yetenekleri, siyasi tecrübeleri olanların bu işe yönelmeleri bizi biraz daha güçlendiriyor” dedi.

Milletvekili Şahin, beraberinde  İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle birlikte Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez’i ziyaret etti.

Muhtar Dönmez, Milletvekili Şahin’e yaptığı ziyaretten ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Milletvekili Şahin, “2009 yılından bugüne kadar Malatya il merkezinde çevreyolunun altındaki mahallelerimize hem yerel ve hem de genel hizmetlerde yatırımları götürmeye çalıştık. Yaz aylarında köy muhtarlarımızı ziyaret ettik. Kış ayı olması nedeniyle şuanda mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek, yapılan hizmetlerimizi anlatıyoruz. Hizmetlerimizde eksik kalan hizmetler varsa onları da tespit ederek, onları da çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Milletvekillerinin asıl görevlerinin vatandaşlarla her fırsatta iç içe olup sorunları ve talepleri dinlemesi gerektiğini söyleyen Şahin, “Her fırsatta vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Şuanda yerel seçim dönemine girdik. Ancak biz seçimden öncede ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ve hatta sokak sokak gezerek vatandaşlarımızın yanında olduk. Elimizden geldiğince insanlarımızla beraber olduk. Şuanda aday adaylarımız geziyorlar” diye konuştu.

Şuanda en çok ilçe adaylarının tespitine yönelik olarak soru aldıklarını belirten Şahin, ilçe belediye başkan adaylarının 15 ile 30 Aralık tarihleri arasında açıklanabileceğini ifade ederek, “Hem milletvekili ve hem de teşkilatımız bütün aday adaylarımıza eşit mesafede olduk. Vatandaşımızın ve halkımızın gösterdiği teveccüh kimin yanında ise bizde o adayın yanında olacağız. Özellikle büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının uyumlu çalışması çok önemli. Bunun altını çiziyorum. İlçe belediye başkanlarımızın büyükşehir belediyesi ile paralel hizmet yürüteceklerinden dolayı ilçe belediye başkanlarını ortak akılla hareket etmesi gerekiyor. Son yılların en güzel seçimlerinden birisini yaşıyoruz. AK Parti’nin aday adayları içerisinde bugüne kadar teknik donanımları, yetenekleri, siyasi tecrübeleri olanların bu işe yönelmeleri bizi biraz daha güçlendiriyor. Hangi arkadaşımız gelirse gelsin, Malatya’nın yarınları için çalışacaklarından dolayı hiçbir sıkıntımız yoktur” diye konuştu.

Şahin, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız