SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hangi Cadde Tek Yönlü Oldu?

A- A+ PAYLAŞ

İl Trafik Komisyonu, Hastane Caddesi'ne Orduevi'nden Aytaçpaşa Caddesi kavşağına kadar tek yönlü trafik düzeni getirirken, Yeni Cami etrafının da araç trafiğine kapatılması yönünde düzenleme yaptı. Yeni uygulama 26 Temmuz Çarşamba günü başlıyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü’nün teklifleri doğrultusunda İl Trafik Komisyonu yeni kararlar aldı.

26 Temmuz Çarşamba günü yürürlüğe girecek olan karara göre; Devlet Hastanesi güzergahı üzerinde Ordu Evinden itibaren Aytaç Paşa Caddesi girişine (Devlet Hastanesi – Aytaç Paşa Caddesi Kavşağı) kadar Hastane Caddesinin Orduevi-Hastane istikametine doğru tek yön yapılmasına, Hastane Caddesine bağlantısı olan sokaklardan; Erenler Sokak, Şefik Tugay Caddesi, Özel Hastane sokak girişlerinden sola dönüşün yasaklanmasına, sağa dönüşlerin serbest olmasına;

Talat Bey Sokaktan Hastane Caddesine girişte sağa dönüşün yasaklanmasına, Aytaç Paşa Caddesinden Hastane Caddesi yönünde akan trafiğin Mehmet Buyruk Caddesi üzerine doğru mecburi yön yapılmasına,

Hastane Caddesinden 30 Ağustos İlköğretim Okulu istikametine doğru İnderesi Sokağın İpek Caddesi kavşağına kadar yukarıya doğru tek yönlü yapılmasına, İpek Caddesinden İnderesi Sokağına doğru sola dönüşlerin yasaklanmasına karar verildi.

Yine 26 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Yeni Camii etrafındaki alan araç trafiğine kapatılıyor. Malatya Belediyesi binası karşısında yer alan Çınar Otel, Taş mağaza, Yapı Kredi Bankası, Mudurnu Tavukçuluk istikameti ile Halep Caddesi istikameti üzerinde Yeni Camii tarafında kalan adanın Belediye-Halep Caddesi arasının Akpınar Meydanına kadar olan kısmının tamamen araç trafiğine kapatılarak yaya trafiğine açılmasına karar verildi.

Sözkonusu bölgede esnafların mal indirip-yüklemeleri için ise 20.00 – 07.00 saatleri arasında araç trafiğine açılmasına, Pazar günleri ise tamamen araç trafiğine kapatılmasına karar verildi.

Bu arada uygulamanın yapılacağı bölgelere "Duyuru"lar asıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız