SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hangi Karını Seçeceksin'

A- A+ PAYLAŞ

Konya Devlet Tiyatrosu oyuncuları "Hangi Karını Seçeceksin?" adlı oyunu Cuma ve Cumartesi günleri Malatya DT sahnesinde sergileyecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü oyun ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Yazar: Derek Benfield
Çeviri: Suzan Arslan
Yönetmen: Bengisu Gürbüzer Doğru
Dekor Tasarım: Sertel Çetiner
Giysi Tasarım: Funda Karasaç
Işık Tasarım: Hakan Özdemir
Yönetmen Yardımcısı: Özgür Baş
Asistan: Hasan Tanılmış

Sahne Amiri: Emre Erbaş-İsmet Kızılbağlı
Kondüvit: Hasan Delen - Emre Erbaş - Esra Türköz
Işık Kumanda: Emre Erbaş
Suflöz: Şerife Kızılbağlı

Rol Dağılımı:
Özge Mirzalı, Ali Volkan Çetinkaya, Ebru Gülerarslan, Özgür Keçeci, A. Şebnem Büyükkalkan, Özgür Baş, Gökçe Yurtsal, Mustafa İriilter, Recep Karademir, Ozan Çalım

Konu:
“Aksilik” diye düşünür Pete karısı Sarah’ı evde görünce. Çünkü yakın arkadaşı George gelecek ve George’un özel bir sorununu konuşacaklardır ve bunu Sarah’ın duymaması gerekir. Ancak Sarah bileğini burkmuştur ve arkadaşı Isobel’in partisine gidemez. Pete karısını partiye yollamanın yollarını ararken Sarah’ın ablası Margot’nun da gelmesiyle Pete çıkmaza girer. Türlü uğraşlardan sonra Sarah ve ablası partiye gider. Ancak “aksilikler” daha yeni başlamıştır. George’un bir sorunu yoktur aksine sorun doğrudan Pete’in sorunudur.18 ay önce dağda kaybolan ve kendisinden haber alınamadığı için öldüğü varsayılan Pete’in eski karısı Jessica George’a ulaşıp bu akşam Pete’in Sarah’la evli olduğunu bilmeden kendisinin hala Pete ile evli olduğunu düşünerek sürpriz bir ziyaret yapar. Pete bu sefer Jessica’yı evden göndermenin yollarını arar ancak Sarah ve ablasının partiden dönmesiyle birlikte işler iyice karışır. Bakalım Pete durumu nasıl kurtaracak ve “hangi karısını seçecektir” ya da hangi karısı pete’i… her şey bitmedi Jessica’nın da beklemediği bir sürpriz vardır…

OYUN SÜRESİ : 2 PERDE / 2 SAAT 10 DAKİKA
ÜCRETLER TAM : 5 TL
İNDİRİMLİ : 3 TL

01 NİSAN 2011 SAAT : 20.00
02 NİSAN 2011 SAAT : 14.00 – 20.00

SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ (TEL: 212 01 74 / 212 01 70)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız