SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hangi Lider 19 Kez Malatya'ya Geldi?"

0
Güncellendi - 2019-09-02 02:45:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, aynı gün Battalgazi ilçesine bağlı kırsaldaki 7 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla ev toplantıları yaptı. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet ederek, “Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.” dedi.

-7 mahalle ziyareti ve toplantısı

Milletvekili Çalık,. Beraberinde Büyükşehir ve Battalgazi Belediyesi yöneticileri, partili yöneticilerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu, Fırıncı, Hacıhaliloğluçiftliği, Yenice, Yaygın, Yeniköy ve Çolaklı Mahallerini ziyaret ederek, burada vatandaşların katıldığı ev toplantılarında sorun ve talepleri dinledi. Çalık, ayrıca inşaat çalışmaları sona yaklaşan Yaygın Göleti’nin inşaat sahasında da incelemelerde bulundu.

Çalık, vatandaşların iletmiş olduğu sorun ve talepleri aynı anda ilgili kurum yöneticilerine telefonla canlı bağlantı yaparak iletti. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet etti.

-“Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyecek”

Vatandaşlara AKP’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Milletvekili Çalık, “Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan 8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Hükümet Meydanı’nda olacaktır. Bu ziyaret Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya 19. gelişi. Türkiye’de hangi lider 19.’kez Malatya’ya geldi? Malatyalılar her zaman haklının yanında durdu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatyalılar hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu duruşunu hiçbir zaman değiştirmediniz. İnanıyorum ki Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.” diye konuştu.

-“Biz milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz”

Milletvekili Çalık, “Son günlerde yaşanılan ve yol arkadaşlığı yapmış olduğumuz insanların partimizle yollarını ayıracaklarını sizlerde duyuyorsunuz. Biz milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Verdiğimiz mücadelede milletimiz hep yanımızda oldu. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değiştirmedik. Yola çıktıklarımız kendi yollarını saptırmadıkları sürece, başka yola sapmadıkları sürece biz yol arkadaşlarımızla sonuna kadar beraber yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz. Bizimle birlikte yol yürümek isteyenlere kapımız her zaman açık. Bizi yarı yolda bırakanların geçmiş dönemdeki hallerini, durumlarını hepiniz çok net biliyorsunuz.” ifadelerini kaydetti.

-“ Şimdide ekonomik darbe yapmak istiyorlar, bunu da atlatacağız”

“Milletimizin sesini hep kulaklarımızda hissettik” diyen Çalık, “17 yıldır hem Türkiye’ye, hem Malatya’ya hizmet etme gayretindeyiz. 15 yıl boyunca AK Parti’nin kuruluşundan itibaren var olan, bütün makam araçlarına binen, kırmızı plakalarla dolaşan, ama kırmızı plakalı araçlardan inince AK Parti ile yollarını ayıranları biz milletimize havale ediyoruz. Bunca zaman yol arkadaşlığı ettikten sonra siz AK Parti’nin iyi icraatlarına sahiplenip şimdi eleştirel bir dil kullanıyor olmanızı da milletin gönlüne ve yüreğine havale ediyoruz. AK Parti sayesinde bütün makamlara geleceksin, ama makamlar gidince eleştiriye başlayacaksın. Şu unutulmasın; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yolda hiç yalnız yürümedi, hiç yalnız da kalmayacak, bundan sonrada yine milletimiz ile birlikte yürüyecek. Uluslararası güçler ve onların desteklediği terör örgütlerinin hepsi üzerimize geldi ama biz dimdik ayaktayız, çünkü milletimiz hep yanımızda durdu. Yapılmak istenen darbelere milletimiz göğsünü siper etti. Birçok badire atlattık. Şimdi de ekonomik darbe yapmak istiyorlar, bunu da atlatacağız."şeklinde konuştu.

-Yaygın Göletinde inceleme yaptı

Milletvekili Çalık, İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Yaygın Göleti'nde incelemelerde bulundu.

Çalık, “3.770 dekar araziyi suyla buluşturacak, Yaygın ve çevre mahalleler için önemli olan göletimizin takipçisiyiz. İnşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonrasında inşaat çalışmasının biteceği bize iletildi. Göletimizin gövde yüksekliği 40 metre olarak planlanmıştı, ancak çevredeki mahallelerimizden gelen sulama suyu talebi üzerine 50 metreye çıkartıldı.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    bu haberle ilgili yazdığım yorumu kim sansürlediyse ona tazıklar olsun, senin sansürün gerçeklerin üstünü kapatamaz, yaşanmış bir olaydan hareketle millet kimin ne oldugunu anlasın diye yazmıştım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (4 yıl önce)
    -Giriş -Allahınıza kurban Malatya -Gadanızı alam Malatya -Bay Kemal -Kapanış
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Aslında yazacak çok şey var ama siz yine kendi bildiğinizi okuyacaksınız.. Ben sadece şu kadarla özet geçeyim kendinizi güvende hissediyorsanız adalettin var olduğuna hala inanıyorsanız yine bildiğinizi okumaya devam edin.. Ama unutmayın dün komşunuzun düştüğü hale her an sizde düşebilirsiniz...Oraya buraya lafımı çekmeyin diye not düşeyim.. son birkaç yılda herkes sokakta kendi adaletini dağıtır oldu vahşice işlenen cinayetler her gün sayfa sayfa okuyarak şahit oluyoruz.. Bu cinayetler kadına karşı değil sadece artık herkesi özellikle 15-20 yaş arası gençleri kapsar oldu.. Eskiden Edep haya ve insanlık vardı şimdi soytarılık esrar ve uyuşturucu maddeler herşeyin önünde eskiden devletin düzen sağlayıcılığı vardı şimdi karakola düşen bilir -oğlum onlar keş sıkıntılılar özürdile barıştıralım sizi seni bir köşede öldürmesinler diyen memurlarımız var Şuçlu devletmi diyen olur bunlarda aileler dersiniz diye şunuda deyip bitireyim devlette bir aile yapısıdır cezalar caydırıcı olmazsa içeri girip çıkap kendini mafya düzen sağlayıcı olarak görürse daha iyi halimiz bugüne şükredin karanlık yakın..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Hangi fabrikayı açtı. Tekeli, sümerbankı kapattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (4 yıl önce)
    yeter artık ALLAH aşkına yeter 19 kere geldide hangi fabrikayı açtı
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (4 yıl önce)
    böyle resimler çekeceğinize halkı dinleyin sayın çalık 4 yıl beni süründürdünüz bir işimizi halletmediniz 2 yılda çakır süründürdü ama nedense işinize gelenin işini yapıyorsunuz ben üniversite mezunuyum ve şaun typ den bir kurumda çalışıyorum şurda 1 buçuk ay kaldı typ çalışma süremiz doluyor bundan sonra ne yapacağız onu hiç düşündünüz mü ailemle işsizlik yüzünden sorun yaşıyorum eşim beni bırakıp gidecek typ den sonra iş bulamazsam pazar günü mitinge gelip pankart açıp sizi cumhurbaşkanına şikayet edecem editör sende korkma yayınla
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami pektaş (4 yıl önce)
    Adınızı ölümsüzleştirecek malatyaya misyonunuza yakışır bir projenizi umutla bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (4 yıl önce)
    Malatya 17 yıldır yüzde 70 veriyor evet. Peki vekillerimiz ne vermiş malatyaya. Hep laf. Reis olmasa siz oymu alırsınız. Yeşil Malatya kayboldu gitti. Kuzey çevre yolumu bitti. Hızlı tren mi geldi. Sonuç TRAMBÜS. uyumaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik......kendi belediye başkanları kendi vekillerini durmadan suçluyor. Halk yüzde yetmiş oy vererek vekil seçtiği insanları durmadan suçluyor. Bu işte büyük bir yanlış var ama ne.. Hiç bir matematiksel işlem bu kadar zor değil. 20 yıldır hanımefendiyi eleştiriyorsunuz 20 yıldır hanımefendi vekil olarak seçiliyor. Eleştirilen parti 20 yıldır iktidar ve her seçimi kazanıyor. Seçilen bence hangi partiden kim olursa olsun saygıyı hakediyor. Eleştiri seviyesi önemli ama 20 yılda üstüste seçilmekte kolay bir iş olmazsa gerek..Takdire şayan bir performans bence tebrik etmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ekonomi can yakıyor file dolmuyor her şeye iplikden iğneye zam yağmuru var insanlar şaşırmış durumda .
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (4 yıl önce)
    Sn Çalık hangi parti üst üste 17 yıldır ,%70 üzeri oy aldı ! 19 kere gelmesi kadar doğal birsey yok ...Banada her seçimde % 70 oy verseniz ben 119 kere gelirdim Malatya'ya...???
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (4 yıl önce)
    siz şimdi dalga geçtiğinizi zannediyorsunuz ya, erken seçim yapın görelim dalga nasıl geçilirmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (4 yıl önce)
    1-Tamam güzel öznur hanım. 1 Beraat ve Takipsizlik alan KHKlılara hiç sahiplik yaptın mı. Yanınıza kaç defa geldik.berat belgesini ibra ettik bize hukuka gidin dediniz.Hukuk sizin elinizde değilmi. Reisin ne derse o olmuyormu? 2- Öznur hanım sizinde Yıllarca görüştüm.Ayak üstün olsa Malatya sorularımızı anlatım ama anlattığım sorularımız hiç yerine gelmedi. Size zaten ulaşmamızı mümkün değil.ancak siz ya seçim zamanı ortaya çıkarsın, yada sayın Cumhurbaşkanımız geleceği zaman milleti mitinge çağırmak için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramzey (4 yıl önce)
    Gelmiş' te ne yapmış ..isterse 29 kez gelsin ,,ve siz milletvekili olarak ne yaptınız ki.?? o da ne yapsın ?? Sadece boş laflar eder gider ..Sizin yaptığınız gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt (4 yıl önce)
    Öznurhangi hn demiş ki hangi lider Malatyaya 19 kez geldi. Cevap Malatya hangi lidere 19 yıl aralıksız yüzde (%) 70 oy verdi Ha verdi de ne oldu sonuç sıfır (0) hizmet laf üreten milletvekilleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bu memleket artık senden bıktı anlayın bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ahmet Davutoğlu neden görevden alındı? Sebebini söyleyeyim..biat etmedi diye görevden alındı..şimdi bu insanlara her türlü hakaret i yapıyorlar Öznur hanım gibiler.. Davutoğlu parti kurunca oyum yüzde yüz o na olacak..sebep birçok..sürekli ekonomik oyunlar diyorsunuz peki papaz olayının bu krizde parmağı yok mu? Teslim edecektiniz papaz ı neden başta etmediniz? ABD ye kafa tuttunuz ABD de elindeki dolar gücünü kullandı ve bizi bir gecede iflas durumuna getirdi..sonra ne yaptınız? Malum Rusya ile uçak krizinde olduğu gibi..sen kalk ekonominin başına adamcılık yapıp kendi akraba ni al sonra da deki bize ekonomik tuzaklar var..peki bu tuzaklar Ali Babacan li Mehmet Şimşek li dönemlerde neden oluyordu? Çünkü bu kişiler işin ehli kişilerdi..ama şu anda bu ülkede bakan veya vekil olmak için yetenek söz konusu değil..tek bir şey söz konusu yukarısı yanlış veya doğru ne diyorsa onu alkışlamak..Allah aşkına hangi ülke 4 milyon milyon vasıfsız mülteciyi ülkesine alır? Ve bunlar sürekli ürerken neden tedbir alinmaz?bu kadar neden başı boş dolaşırlar ülkede? Size oy vermeyecegim bir nedenide işte Suriyeliler..Malatya ya hızlı tren gelecek mi? Malatya şehir merkezinde metro veya Tramvay gibi insanların ulaşım ihtiyacını karşılayacak modern projeleriniz var mı?şehir merkezinin ufakta olsa bir yapısal değişime ihtiyacı yok mu?trafik sorunu çözmek için çalışmalarınız var mı?2.Çevre yolu? Millet bahçesi sözü bir buçuk yıl önce verilmisken neden halen kaplumbağa hızıyla devam ediyor? söyleyecek çok şey var ama sadece bir sey söyleyeyim bu uzun yazının özeti olsun.çalışmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit Eminoğlu (4 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    madem oyunu vermeyecen niye oyunu vermeyeceğin partiyi eleştiriyorsun, sana ne? Davutoğlu parti kurunca gider ona çalışırsın niye kendini bu kadar yordun ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çünkü iktidar partisi olduğu için , oy vermedik diye akp hükümetinin yanlışlarını eleştiri hakkı yok mu? Unutma bu ülkede sadece akp ye oy verenler yaşamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oy verincemi eleştirme hakkına sahip oluyoruz ...Çok komik beee
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Hep hikaye. Yeter artık Malatya lılara çoçuk hikayesi dinlemek istemiyor. Bitti artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantıklı hareket eden gitmez ekonomimiz ne halde işsizlik ne halde hala yok 19 kez geldi diyorsunuz yazık size bir şey bulamıyorsunuz artık
    0
    0
    Yanıtla