SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hangi Projeler Kabul Edildi?

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:13
Hangi Projeler Kabul Edildi?
A- A+ PAYLAŞ

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi konusunda Malatya'dan 13 proje sunuldu ve 10’unun kabul edildiği bildirildi. 

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ çerçevesinde yürütülen 8.Etap Ekonomik Yatırım başvurularına İlimizden toplam 13 başvuru yapılmıştır. Tebliğ gereği İlimizde İl Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan ilk değerlendirmenin sonuç raporları Bakanlığımıza sunulmuştur. Bakanlık Merkez Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 10 adet proje programa alınarak Genel Müdürlük tarafından onaylanmıştır. Projesi onaylanan yatırımcılarla İl Müdürlüğümüz arasında hibe sözleşmesi akdedilecektir. Onaylanan projelerin toplam proje bütçesi 6 milyon 461 bin TL olup yatırımların gerçekleşmesinden sonra bunun 3 milyon 230 bin .500 TL’lik miktarı hibe olarak yatırımcılara ödenecektir. Projesi onaylanan yatırımcılara ait liste aşağıda sunulmuştur” denildi.

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi konusunda kabul edilen işletmeler ve proje şöyle belirtildi:

Umtaş Pınar Un ve Pınar Yem Fabrikaları A.Ş. Un Fabrikası (Kapasite Arttırımı ve Modernizasyon ), Magsaş Malatya Gıda Bereket Un ve Yem San.Tic.A.Ş., (Kapasite Artırımı ve Teknoloji Yenileme), Diyar Tarım Ürünleri Gıda Mad.Paz.İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti.( Organik Ürünlerle Daha Fazla Satış, Daha Fazla Karlılık ), Alima Su Ürünleri ve Gıda San.Tic. A.Ş (Alima Alabalık İşleme Kapasitesi Artırım Projesi), Beysan Tarım Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Beysan Kayısı ve Kayısı Çekirdeği İşleme Tesisi ), Ak-Süt Tarım Hayvancılık Sanayi Tic.A.Ş (Ak-Süt Tarım Hayvancılık Çelik Silo Projesi), Abdulhamit İlhan(200 başlık koyunculuk projesi), Yaşaroğlu Tarım Ürünleri San.Tic. Ve Pazarlama Ltd.Şti.( Yaşaroğlu Kayısı İşleme Tesisi Kapasite Artırımı ve Teknoloji Yenileme Projesi ), Şitoğlu Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. (Reçel Üretim Teknolojisinin Yenilenmesi ve Kapasitenin Arttırılması), Kaçmazlar Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. (Yoğurt Üretim ve Ambalajlama Hattı Kapasite Artırımı İle Paketleme Bölümü Teknoloji Yenileme”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız