SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hangi Yol Trafiğe Kapatıldı?

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:09
Hangi Yol Trafiğe Kapatıldı?
A- A+ PAYLAŞ
 
Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu önlemek için çaba sarfeden Malatya Belediyesi, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Buna göre Kasap Pazarı civarındaki yollar belirli saatlerde araç trafiğine kapatılacak.
 
Belediye tarafından uygulamaya ilişkin yapılan açıklama şöyle ; 
 
"Malatya’nın en kalabalık bölgelerinden biri olan Kasap Pazarı ve civarında, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde alış veriş yapabilmeleri için kış aylarında sabah 09.30’dan – akşam 18.00’e kadar, yaz aylarında ise 09.30’dan – akşam 20.00’e kadar araç trafiğine kapalı olacak.
 
Bölge esnafının mal indirip bindirmesi için de sözkonusu saatler dışında sokaklar trafiğe açılacak.
 
Yine bölge içinde kalan Halep Caddesi ise trafiğe açık olacak. Tek yön uygulaması olan Halep Caddesinde trafik akışı Batı’dan Doğu’ya gidiş şeklinde verilmiş durumda."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız