SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hangisi Doğru?

A- A+ PAYLAŞ

Genç kadın, Atatürk Caddesi’nde bir şahsın “Sen nasıl böyle giyinirsin?” diyerek boğazına sarıldığını öne sürüp şikayetçi olurken, 47 yaşındaki şahıs suçlamayı kabul etmedi ve kadınla kazaen çarpıştıklarını iddia etti.

Olay, Perşembe günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Polise ifade veren 27 yaşındaki A.D. adlı bayan, Atatürk Caddesi’nde yaya olarak yürürken, karşıdan gelen şahsın “Sen nasıl böyle giyinirsin?” dedikten sonra kendisini iteklediğini, hakarette bulunup boğazını sıktığını, olaya polisin müdahale ettiğini, şikayetçi olduğunu söyledi.

Gözaltına alınan M.D. adlı şahıs ise, A.D. ile çarpıştıklarını, özür dileyecekken, bayanın kendisine hakarette bulunup tokat attığını, kendisine vuran ve hakkında yalan beyanda bulunduğunu öne sürdüğü A.D.’den şikayetçi olduğunu bildirdi.

Polis her iki tarafında ifadesini aldıktan sonra, tarafları serbest bıraktı, soruşturma evraklarını savcılığa gönderdi.

Öte yandan Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde yürürken düşerek baygınlık geçiren ve vücudunda yara izi saptanan 24 yaşındaki G.G. adlı kadın, polise verdiği ifadede, ailevi nedenlerle 4 ay önce eşi 30 yaşındaki O.G. tarafından bıçakla yaralandığını, olayı kendi aralarında hallettiklerini, bu nedenle herhangi bir şikayetinin olmadığını bildirdi. O.G., adliyece serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız