SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hangisi, Nereye Gidecek?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 3. Lig terfi maçları oynayacak olan iki takımın grupları çekilen kurayla belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig terfi maçlarının oynanacağı merkezlerin belirlenmesinin ardından Malatya'dan terfi maçlarına katılacak 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü ve Hekimhan Belediyespor'un mücadele edeceği gruplar çekilen kurayla belirlendi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (MASKF) çekilen kuraya Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, TFF Malatya Bölge Müdürü Alper Talas, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Türkiye Futbol Antrenörleri Malatya Dernek Başkanı Hikmet Tekin, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyeleri, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü Başkanı Aziz Yiğit ve Hekimhan Belediyespor Antrenörü Harun Tunç katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, iki takıma 3. lig terfi maçlarında başarılar dileyerek, "Biz her konuda iki takımımızın da yanındayız. Geçtiğimiz hafta sonu 3. Lig terfi maçlarının oynanacağı merkezler çekilen kura sonucu belirlendi. Türkiye genelinde 160 takım müsabakalara katılacak. Bu takımlar içerisinde 2 tane Malatya takımı bulunuyor. Grupların belirlenmesi sonrası biz de takımlarımızın hangi grupta yer alacağını belirleyeceğiz. Takımımızın biri Hayat diğeri ise Van Grup merkezinde yapılacak olan müsabakalara katılacak. Çekilen kura sonucunu TFF'ye bildireceğiz. Hatay Grup merkezinde 29 Nisan, Van Grup merkezinde ise 6 Mayıs tarihinde karşılaşmalar oynanacak. Ben iki takımımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Alper Talas ise, iki takımın Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmesi dileğinde bulundu.
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen de, Malatya'dan iki takımın 3. lig terfi maçlarında oynamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İki takımın da Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. İki takıma da başarılar diliyorum" diye konuştu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, iki takımında başarılarına başarı katacağına inandıklarını söyledi. Türkiye Futbol Antrenörleri Malatya Dernek Başkanı Hikmet Tekin de, iki takımında başarılı sonuçlar alması temennisinde bulundu.

Hekimhan Belediyespor Antrenörü Harun Tunç da, Hekimhan Belediyespor olarak gruplarda en iyi mücadeleyi vereceklerini ifade ederek, "Ben bütün amatör taban birliklerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.Bundan sonra ben değil, biz varız. İki takım da sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için elinden gelen her şeyi yapacak" dedi.

1932 Malatya Gücü Spor Kulübü Başkanı Aziz Yiğit ise, kendilerini zor müsabakaların beklediğini kaydederek, "Her iki takımda üzerine düşen görevi yapacaktır. Ben, Malatya takımlarının gruplarda diğer takımlara göre şansının daha az olduğu kanaatindeyim. Ekonomik anlamda diğer takımlarla yarışmamız hakikaten çok zor. Diğer takımlar 10-12 futbolcuyu amatöre döndürüyor. Bizler ise, dar bütçelerle grup müsabakalarına katılacağız" diye konuştu.

Yapılan kura çekimleri sonucunda Hekimhan Belediyespor, 29 Nisan'da, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Siirt, Kars, Iğdır ve Ağrı'dan katılan takımlarla mücadele edecek. 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü ise, 6 Mayıs'ta Hatay Grubu'nda, Elazığ, Osmaniye, Gaziantep, Mardin, Kilis, Adıyaman ve Kahramanmaraş'tan katılacak takımlarla mücadele edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız