SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hanımlara Pozitif Ayrımcılık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:27:04
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; “Çalışmalarımızda, hanımlara yönelik pozitif ayrımcılık yapacağız. “Toplumun yönünü belirleyen kadınlara ait mekânlar oluşturacağız” dedi.  

Malatya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Özceyhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Polat; "İlimizde en çok eksikliği hissedilen, hanımlara özel spor kompleksi oluşturacağız” dedi. 

Polat; “Kadınlarda işgücüne katılma oranı, 2013 yılında yüzde 28 seviyesinden, 2023 yılında yüzde 35 seviyesine yükselecektir. Tüm dünyada yaşanan krize ve işsizliğe rağmen kadın istihdamı, uygulanan teşvikler sayesinde artarak devam etmiştir. Bizde Yeşilyurt Belediyesi olarak hanımefendilere pozitif ayrımcılık yapacağız.  

İlimizde faaliyet gösteren spor kompleksleri sadece haftanın iki ya da üç günü bayanlar için sportif etkinlikler yaptırabiliyor. Bu nedenle istenilen ortamı bulamayan birçok hanımefendi, sportif faaliyetlerden uzak kalıyor” dedi. 

HANIMLARA ÖZEL SPOR KOMPLEKSİNDE TAM ZAMANLI HİZMET 

 Polat; “Günlük yasamın tam merkezinde ve stres odağında olan bayanlar, belediyemizin oluşturacağı Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu gibi alanlarda uzman antrenör ve diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı bir şekilde form tutacaklardır. Özellikle nüfusumuzun bir hayli yoğun olduğu; Fahri Kayahan, Tecde, Barguzu ve Yeşiltepe bölgeleri için düşündüğümüz bu projemiz, Yeşilyurt Belediyesi için öncelikli projeler arasında yer almaktadır” dedi.

EL EMEĞİNİ GÖZ NURU ÇARŞISI 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; “Kadınlarımızın evde imal ettikleri ürünler ile ilgili düzenleme yapacağız. İşyeri açmaksızın ek gelir olarak değerlendirdikleri el emeği, göz nuru ile yaptıkları ürünleri satabilecekleri bir pazar oluşturacağız. Hükümetimiz tarafından “satışa sunulması halinde elde edilen gelirlerin, vergiden muaf tutulması” için uygulanan kanun maddesi sayesinde oluşturacağımız pazar yeri ile ev ekonomisine katkı sunabilecekler” dedi.  

MALATYA TİCARET BORSASI, ÖZSAN SANAYİİ SİTESİ VE KAPALI ÇARŞI ESNAF ZİYARETLERİ

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey  ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Polat yaklaşık bin üyesi olan, ilimiz için değerli bir kurumumuzu ziyaret ederek, yapacağımız çalışma ve projelerimizi anlatıyoruz. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Özbey; “Aday Adaylık süreciniz size ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖZ MALATYALILAR KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNİ ZİYARET 

Özsan Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Uslu; “Bundan sonra sizleri burada görmek için elimizden geleni yapacağız, bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

İNÖNÜ KAPALI ÇARŞI KUYUMCU ESNAFINI ZİYARET 

İnönü Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Hacı Uğur Polat, Kapalı çarşı önemli iş merkezlerimizden birisi. Bende yıllarca burada esnaflık yaptım. Yıllarca birlikte mesai verdiğimiz arkadaşlarımız var, bugün çıktığımız bu yolda kapalı çarşı esnaf arkadaşlarımız ile istişare ediyor, yapacaklarımızı anlatıp fikirlerini alıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız