SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hanlı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:58:50
Hanlı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçesi’nin Gündüzbey Kasabası eski Belediye Başkanlarından Şevki Hanlı,  72 yaşında vefat etti. Hanlı Gündüzbey Mezarlığında toprağa verildi.

1984-1987 arasında SODEP'ten  ve 1994-1999 yılları arasında da DYP'den Belediye Başkanlığı yapan Şevki Hanlı, 1987 yılında görevden alınmış ve 1989 yılında bitmesi gereken görev süresini tamamlayamamıştı. Hanlı ikinci kez 1994- 1999 belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu. Sümerbank Fabrikasından emekli olan ve sendikacılık da yapan Şevki Hanlı uzun süredir KOAH hastalığından tedavi görüyordu. Hanlı, Pazar günü sabah saatlerinde Turgut Özal Tıp Merkezi’nde vefat etti. Hanlı'nın cenazesi Gündüzbey’de kılınan cenaze namazından sonra Gündüzbey Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şevki Hanlı, 3 kız 2 erkek olmak üzere 5 çocuk babasıydı.

KAHYA'NIN ANNESİ VEFAT ETTİ..

Bu arada Mayıs 2006- Kasım 2011 tarihleri arasında 5 yılı aşkın bir süre Malatya Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Osman Kahya’nın annesi Havva Kahya’nın vefat ettiği öğrenildi.

Yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı uzun süredir tedavi gören ve Antalya’nın Aksu ilçesi Yeşilkaraman köyünde 15 Aralık Cumartesi günü 97 yaşında vefat eden Havva Kahya bugün köy mezarlığında defnedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız