SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hanna

A- A+ PAYLAŞ

 

Gösterim tarihi
:
10 Haziran 2011

Yönetmen
:
Joe Wright

Oyuncular
:
Saoirse Ronan , Eric Bana , Cate Blanchett , Tom Hollander

Senaryo
:
David Farr, Seth Lochhead, Joe Penhall

Yapımcı
:
Leslie Holleran, Scott Nemes, Christoph Fisser

Müzik
:
Tom Rowlands, Ed Simons

Görüntü yön.
:
Alwin H. Kuchler

Tür
:
Aksiyon , Suç , Gizem

Süre
:
111 dk. 

Yapım yılı
:
2011

Ülke
:
ABD - İngiltere - Almanya

Dağıtıcı
:
Warner Bros.

Hanna, 16 yaşında, akıllı ve kendini davasına adamış bir kızdır. Yaşının çok üstünde olan gücü ve keskin askeri zekası, sahip olduğu tüm bu sıra dışı özellikler eski bir CIA ajanı olan babası Erik'in, onu gözlerden ırak vahşi doğadaki yetiştirme tarzından kaynaklanır. Yaşıtlarından çok farklı bir eğitim gören ve mükemmel bir suikastçı olan Hanna'yı gerçek dünyada ise tamamlanması gereken yarım kalmış bir aile işi beklemektedir.

Resmi web sitesi : http://www.hannathemovie.com/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız