SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hap ve Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:26
Hap ve Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malatya genelinde torbacılara yönelik 2 ayrı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 81 tane captagon hap, 116 adet uyuşturucu ecstasy ve 694 gram maddesi ele geçirildi. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yapılan operasyonda M.K. isimli şahıstan 81 adet uyuşturucu captagon hap ve 116 adet uyuşturucu ecstasy hap ele geçirildiği, olayla ilgili olarak M.K. isimli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şüpheli M.K. isimli şahsın “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Bir diğer olayda C.D., E.D., G.D. ve N.P. isimli şahıslardan 694 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği, olayla ilgili olarak C.D., E.D., G.D. ve N.P. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahısların “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu nedenle mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız