SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hapis Cezası Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Yasa dışı terör örgütü TİKKO'nun kurucusu olduğu iddia edilen İbrahim Kaypakkaya'yı övdüğü gerekçesiyle Malatya'da yargılanan türkücü Pınar Sağ'a toplam 10 ay hapis cezası verildi.

Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Tunceli'deki bir konserinde TİKKO'nun kurucusu İbrahim Kaypakkaya'yı övdüğü gerekçesiyle "Suçu ve suçluyu övmek" iddiasıyla yargılanan ünlü türkücü Arif Sağ'ın gelini olan türkücü Pınar Sağ'ın yargılandığı dava sonuçlandı. Pınar Sağ'ın katılmadığı duruşmada mahkeme heyeti Pınar Sağ'a önce 1 yıl hapis cezası vererek, bu cezayı toplam 10 ay hapis cezasına indirdi. Yargıtay'ın verilen kararı onaylaması halinde Pınar Sağ, hapis yatacak.

FERHAT TUNÇ'A ERTELEME..
Bu arada Tunceli'de terör örgütü propagandası yapmak suçundan Malatya'da yargılanan sanatçı Ferhat Tunç Yoslun'a verilen hapis cezası ertelendi.

Malatya Özel Yetkili 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılanan sanatçı Ferhat Tunç Yoslun'un davası sonuçlandı. Daha önce aldığı beraat kararı Yargıtay'da bozulan Ferhat Tunç'u bu kez 25 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vererek, hapis cezasını erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız