SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haraç Kurşunu!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:16
Haraç Kurşunu!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki şüpheli kendilerine haraç vermeyen iş yerine kurşun yağdırdı. Olayda can kaybı yaşanmazken zanlılar kayıplara karıştı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Pehlivan Sokak üzerinde bulunan bir iş yerini basan iki şüpheli, araçtan inerek silahla iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. İş yeri sahibi saklanarak saldırıdan yara almadan kurtulurken, 30’a yakın mermi sıkan iki şüpheli daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

Polis kısa sürede olay yerine gelirken, zanlıların kaçtıkları yönde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri kaçan zanlıların eşkalini belirleyerek iki saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.

Olay sonrası caddeyi trafiğe kapatan polis ekipleri olay yerinde yaklaşık 30 boş kovana rastladı. Silahlı saldırı sırasında iş yerine de çok sayıda mermi isabet ederken, iş yeri sahibinin ifadesine başvuran polis, zanlıların geçtiğimiz günlerde aynı iş yerine gelerek para istediklerini tespit etti. Olay sırasında tesadüfen yoldan geçen bir araca da 2 adet mermi isabet etti.

Polis plakasız araçla saldırıyı gerçekleştiren zanlıları yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız