SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hareket Halinde İken Yanmaya Başladı

0
Güncellendi - 2016-10-20 01:51:41
Hareket Halinde İken Yanmaya Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ karayolunda hareket halindeki hafif ticari araçta çıkan yangına itfaiye müdahale etti. Sürücüsünün son anda indiği araçta maddi hasar oluştu.

Olay; Malatya-Elazığ Karayolu Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Cevat Köse idaresindeki 63 ES 573 plakalı hafif ticari araç ile Elazığ istikametine doğru seyir halinde iken, aracın motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı. Aracını yolun sağına çekerek park eden Cevat Köse, itfaiyeden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangın sonucunda aracın ön kaportasında  büyük maddi hasar oluştuğu görüldü.

Motor ve ön bölümünde yangın sonucu büyük hasar oluşan araç çalışamaz hale gelince çekici ile otoparka çekildi.

Bu arada, yangın nedeniyle Malatya- Elazığ karayolunda ulaşım bir süre aksadı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

yangın1

yangın2

yangın4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız