SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasan Öğretmene Veda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya - Ankara karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybeden öğretmen Hasan Şahin (47) için, görev yaptığı okulda bir tören düzenlendi.

Malatya Şeker İlköğretim Okulu 3. sınıf öğretmeni Hasan Şahin'in ölümü üzerine sürekli ağlayan öğrencilerine izin verildi. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Niyazi Yener, üzüntüsünü ifade ederek, "Hasan Şahin hocamız 13 Mart 1961'de Doğanşehir ilçesi Suçatı köyünde doğdu. Ağrı Eğitim Enstitüsü'nden öğretmen olarak mezun olan Hasan Şahin yurdumuzun değişik bölgelerinde görev yaptı. Son 4 yıldır birlikte çalıştığımız evli ve iki çocuk babası olan Hasan Şahin, bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Kendisini rahmetle anıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Şahin için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Duygulu anların yaşandığı tören sonrası, Hasan Şahin'in eğitim verdiği sınıfında boş kalan masası ve sandalyesinin üzerine resim ve çiçek bırakıldı. Öğrencilerinin de izinli olması nedeniyle boş olan sınıfta, "Seni unutmayacağız, ruhun şad olsun" yazısı kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız