SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasan Özhan'ın Acı Günü...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:46
Hasan Özhan'ın Acı Günü...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tanınmış ailelerinden biri olan Özhan ailesinden anne Hayriye Özhan 85 yaşında yaşamını yitirdi...

Uzun yıllardır Kernek'te yaşamını sürdüren Hayriye Özhan,önceki akşam beyin kanaması sonucu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı... 4 çocuk annesi Hayriye Özhan bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti.
Hayriye Özhan'nın cenazesi, mezarlık camiinde kılınan cenaze namazını müteakip Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hayriye Özhan, büyük oğlu olan ve Malatya amatör futbol camiasının unutulmaz isimlerinden "Kernekli Hüseyin" lakaplı Hüseyin Özhan'ın kabrinin yanına defnedildi.
 
KUYUMCU HOŞHANLI VE İMAM TAYLAN..
Malatya'nın tanınmış esnaflarından kuyumcu Orhan Hoşhanlı da vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi görmekte olan 76 yaşındaki Orhan Hoşhanlı'nın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhum Hoşhanlı, Malatya Kuyumcular Odası eski başkanlarından Erhan Hoşhanlı'nın yanı sıra kuyumculuk yapan Burhan ve Mazlum Der'in eski şube başkanı Özkan Hoşhanlı'nın babalarıydı.
 
Bu arada, Cevherizade Mahallesi'ndeki Kozkökü Camii eski imamlarından 77 yaşındaki Mehmet Ali Taylan da geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etti. Taylan'ın cenazesi de Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız