SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasançelebi'nin Ilıca Parkı

A- A+ PAYLAŞ

Hasançelebi Belediyesi'ne ait Ilıca Park'taki dinlenme mekanı ve yaz-kış 34 derecedeki doğal sıcak su ilgi bekliyor.

Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, beldede 1994 yılından hizmete koydukları Ilıca Park'ın bölgenin en iyi dinlenme tesislerinden birisi olduğunu söyleyerek, 2Parkta sel sezonu geçtikten sonra tamamen doğal olan birde gölümüz var. Gelen misafirlerimiz tamamen doğal şartlar içinde dinlenme imkanı buluyorlar" dedi.

Park düzenlemesinin tamamen belediye işçilerince yapıldığını söyleyen Yıldırım, "Park yeri 1994 yılında tamamen dere yatağı iken, hiç bir yeşillik yokken, kaya dolgu ile doldurarak üzerini vatandaşların piknik yapabileceği şeklinde düzenledik. Açık hava spor salonumuz ve çocuk oyun gruplarımızda bulunuyor. Piknik alanın da belediyemize ait bir restaurantımızda hizmete girdi" dedi.

YAZ-KIŞ 34 DERECE SICAK SU VAR
Ilıca Park'ta tamamen doğal olan ve yaz kış 34 derece sıcaklıkta bulunan suyun kullanıldığı havuzların Haziran ayından sonra sezonu açacağını söyleyen Yıldırım, "Sıcak su kaynağımız var. Saniyede 8.5 litre akan ve yaz-kış 34 derece akan bir doğal sıcak su kaynağımız var. Doğal su kaynağımız için birisi açık biriside bayanlar için kapalı olan iki tanede havuzumuz var. Haziran ayı sonunda sezonu açacak. Parkımız gelenler tarafından güzelleştiriliyor. Burada 'çimlere basmayın' levhası yoktur, çünkü her yer
çim" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız