SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasar Büyük: 1-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye 2-1 yenildi. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Kurtuluş Savaşımızın son gazisi Emekli Albay Mustafa Şekip Birgül için saygı duruşundan sonra başlayan maçın uzatma dakikalarında Malatyaspor kalecisi Taylan kırmızı kart görünce, oyuncu değişikliği haklarını kullanmış olan Malatyaspor'da son 2 dakikada kaleye Selim geçti. Yaklaşık 4 bin dolayındaki futbolseverin yanı sıra Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan da maçı izlediler.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Koray Gençerler, Engin Erdem, Mehmet Kağan Bingül, 4.Hakem Kutluhan Bilgiç

MALATYASPOR: Emrah (Dk.38 Taylan), Mustafa Sert, Gökhan Caba (Dk.62 Selim), Serkan Dökme (Dk.38 Ergun), Fatih, Ramazan, Güngör, Eren, Murat, Olcaytu, Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Yk. Taylan, Alper, Turgay, Selim, Hakan Söyler, Ergun,

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Eser, Cihan, Mehmet Ayaz (Dk.90 Mülayim) , Uğur (Dk.83 Ahmet), Kadir, Efecan, Hakan Albayrak (Dk.73 Mustafa Öner), Osman, Onur, Gökhan, Mustafa Marangoz,

YEDEKLER: Yk. Mustafa Bulut, Ali Kemal, Mustafa Öner, Mülayim, Fatih, Ahmet, Mustafa Köse,

GOLLER: Mehmet Albayrak (dk. 30) (Malatyaspor), Mehmet Ayaz (dk. 6), Uğur (dk. 35) (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

KIRMIZI KART: Taylan (Dk. 90+2) (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Güngör (Malatyaspor), Hakan, Cihan, Mustafa Öner (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

6. dakikada soldan gelişen Gaziantep atağında Efecan'ın pasıyla buluşan Mehmet Ayaz, defanstan sıyrıldı ve Emrah'la karşı karşıya iken, kapattığı köşeden topu filelere gönderdi: 0-1

14. dakikada Mehmet Ayaz, Uğur'un pasıyla Malatya cezaalanına girdi. Vuruşunda top Emrah'ta kaldı.

22. dakikada Gaziantep cezaalanındaki karambolda defansın cezaalanı dışına çıkardıkları topu kapan Fatih'in sert şutu az farkla aut.

30. dakikada Malatyaspor beraberliği yakaladı. Kazanılan serbest atışı Malatyaspor Eren'le kullandı. Cezaalanına gelen topu iyi izleyen Mehmet Albayrak, kafayla golü attı: 1-1

35. dakikada Gaziantep tekrar öne geçti. Malatyaspor cezaalanında oluşan karambolda topa en son dokunan Uğur, golü kaydetti: 1-2

37. dakikada G.Antep atağında Uğur kaleciyle karşı karşıya kaldı. Şutunda top üst direğe çarpıp auta çıktı.

38. dakikada Malatyaspor iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Ayağı aksamakta olan Kaleci Emrah'ın yerine Taylan, Serkan Dökme'nin yerine de Ergun oyuna dahil oldular.

42. dakikada Gaziantep'in kazandığı serbest atışı Hakan kullandı. Direkt kaleye gönderdiği topu Taylan iki hamlede almayı başardı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

45+1'de Gaziantep'ten Mehmet Ayaz cezaalanına girdi. Taylan zamanında çıktı, yatarak topu bu futbolcunun ayağından aldı ve gole izin vermedi.

İlk yarı konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle son buldu.

51. dakikada Malatyaspor'dan Eren'in şutunda top kaleciden döndü. Mehmet Albayrak tamamlamak isterken, kaleci ikinci hamlede topa sahip oldu.

65. dakikada Hakan Albayrak'ın kullandığı serbest atıştan gelen topa Efecan kafayla dokundu. Taylan yatarak tehlikeyi kornerle önledi. Gaziantep atıştan sonuç alamadı.

68. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Güngör'ün uzaktan sert şutunda top üstten auta çıktı.

84. dakikada Gaziantep atak geliştirdi. Mehmet Ayaz'ın şutunu Taylan ayakla uçaklaştırdı.

88. dakikada Mehmet Ayaz cezaalanına girdi, vuruşunda Taylan iki hamlede topa sahip oldu.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakika işaret etti.

90+2'de Malatyaspor cezaalanında Taylan'ın topu oyuna hızla sokmasına engel olmak isteyen Gaziantepli Mustafa Öner'e, Taylan tokat atınca, hakem Malatyaspor kalecisini direkt kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Mustafa Öner'e ise sarıkart gösterdi. Malatyaspor 3 oyuncu değiştirme hakkını da kullandığı için kaleye Selim geçti.

Karşılaşma konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle bitti.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız