SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasar Gören Evler Boşaltıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:11
Hasar Gören Evler Boşaltıldı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Kaymakamı Fatih Çelikkaya, ilçede meydana gelen depremden sonra Tekederesi köyünde hasar gören 2 evin boşaltıldığını söyledi. 

Çelikkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin ardından kaymakamlık ve jandarma ekiplerinin köye giderek incelemede bulunduğunu ifade etti. 

Yapılan ilk incelemede 2 evin hasar gördüğünün tespit edildiğini aktaran Çelikkaya, ''Hasar gören 2 evde yaşayanlar şimdilik yakınlarının yanına yerleştirildi. Bu aileler için çadır talebinde bulunduk. Pazartesi günü İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden ekipler evlerde incelemede bulunacak'' dedi. 

Dün saat 14.22'de, merkez üssü Pütürge ilçesine bağlı Tekederesi mevkisi olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedilmiş, deprem Malatya ve Elazığ'da da hissedilmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız