SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasarlı Bina Boşaltıldı !

A- A+ PAYLAŞ

Bir askerin şehit olduğu ve üç kişinin yaralandığı kazada hasar gören apartmanın boşaltılıp mühürlendiği bildirildi.

Merkez Paşaköşkü Mahallesi TOKİ yolu kanal mevkiinde önceki gün akşam, 7. Ana Jet Üssü'nde görevli personeli taşımakta olan sivil otobüs, bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak Barış apartmanına girmesi sonucunda Sinan Akdeniz (21) isimli asker şehit olurken, otobüs sürücüsü Ahmet Karaçorluoğlu (55) ile evde bulunan Hüseyin Duran (58) ağır, eşi Yüksel Duran ise hafif yaralanmıştı.

Kazadan sonra Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır olay yerinde inceleme yaparak, apartmanın boşaltılmasını istedi. Belediye görevlileri, 10 dairelik apartmanın taşıma kolanlarından birinin kırılması nedeniyle geçici olarak demirden kolon binaya monte ederken, güvenlik gerekçesiyle apartman boşaltılıp mühürlendi. Apartmanda oturanların yakınlarının yanlarına gittikleri bildirildi.
Binada güçlendirme çalışma yapılmasından sonra tahliye edilen ailelerin tekrar evlerine gelebilecekleri kaydedildi.

Bu arada, kazada şehit olan askerin Tokat ili Sorgun ilçesi doğumlu olmasına rağmen ailesinin İstanbul'da bulunması nedeniyle cenazenin İstanbul'a götürülüp Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildiği bildirildi. Yaralıların durumunun ise iyiye gittiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız