SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Haşere Mücadele Bölüğü' Göreve Hazır

0
Güncellendi - 2016-03-01 20:18:50
'Haşere Mücadele Bölüğü' Göreve Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı haşereyle mücadele sezonunu başlattı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yürütülen haşereyle mücadele sezonunun başlaması nedeniyle bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı, Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Tay ile ilaçlama ekipleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, haşereyle mücadele sezonunun açılması nedeniyle bir konuşma yaptı. 2016 yılının haşeresiz bir yıl olması temennisinde bulunan Daire Başkanı Alican Bozkurt, bu yılki haşere ile mücadelenin çok daha farklı teknik ve usullere uygun olarak yapılacağını söyledi.

Haşere ile mücadele çalışmalarının insan ve çevre odaklı olacağını kaydeden Bozkurt, özetle “13 ilçe ve 714 mahallemizde yürüteceğimiz haşere ile mücadele çalışmaları, geçmiş yıllarda kazandığımız tecrübe ve deneyimler ışığında çok daha verimli olacaktır. Kış aylarında kültürel, biyolojik mücadele ve haşere üreme alanlarının tespiti konusunda gerekli çalışmaları yaparak, 2016 yılı için her türlü bilimsel verilerle desteklenmiş bir mücadele programı hazırladık” dedi.

Personeli ilaçlama sırasında azami dikkat göstermeleri yönünde uyaran Alican Bozkurt, bu yıl saha denetimlerinin daha sıkı bir şekilde yapılacağını söyledi. Bozkurt ayrıca, ilaçlama sırasında personelin gerekli tedbirleri alarak, güvenlik kurallarına uymalarını istedi.

Bülten

b2b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız