SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haşere Mücadelesini Konuştular

0
Güncellendi - 2016-02-21 20:21:33
Haşere Mücadelesini Konuştular
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü tarafından, 2016 yılında haşerelere karşı yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve istişare toplantıları yapılıyor.

2016 yılı ilaçlama döneminde haşerelerle daha etkin mücadele yapılabilmesi amacıyla ilk olarak ilçe yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürlüğü, ilçelerde de bilgilendirme toplantılarına başladı.

Akçadağ'da düzenlenen bilgilendirme toplantısına Atık yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcıları Ali Seydi Turan ve Eyüp Işık ile ilgili personel ve muhtarlar katıldı.

Toplantı sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Şaban Aşıcı, haşereyle mücadele sırasında mevcut imkan ve kaynakların doğru kullanılması, çevreye daha fazla duyarlı olunması konusunda muhtarlarla birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

bbVeteriner Hekim Seda Sezik tarafından da sinevizyon eşliğinde; Haşerelerle Mücadele Programının Oluşturulması, Kültürel Mücadele, Fiziksel Mekanik Mücadelenin Gerçekleştirilmesi, ULV Araçları ile İlaçlama ve Etkileri konularında muhtarlara ayrıntılı bilgiler verildi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından Akçadağ Belediye Başkan Yardımcıları Ali Seydi Turan, Eyüp Işık ve mahalle muhtarları, düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile yapılan tüm çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ile çalışanlarına teşekkür ettiler.

Toplantı sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan ‘Haşere ile Mücadele Kılavuzu’ kitapçığı dağıtıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız