SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Haşhaşi Zihniyeti ve Uzantıları Deşifre Edilmeli"

0
Güncellendi - 2016-07-22 06:44:09
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimine tepki gösteren Malatya Barosu üyesi bir grup avukat tarafından yapılan ortak açılama da, “Haşhaşi zihniyetinin bir an önce bütün uzantılarıyla birlikte deşifre edilmesini  istiyoruz” denildi.

Avukatlar adına basın açıklamasını okuyan Avukat Bayram Taşkın,  “15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış hain Fetö terör örgütü milli irade ve demokrasimizi ortadan kaldırmak amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM), cumhurbaşkanımıza ve hükümete karşı yapılan silahlı kalkışma ve silah zoruyla devirmeye ve aziz milletimin kendisine  yurt savunması için emanet etmiş  olduğu silahları kullanarak emanete ihanet ederek kendi halkına karşı silahları kullanmış ve kanlı darbe planını uygulamaya koymuştur. Yılardan beri aziz milletimizin dini ve milli hassasiyetlerini sömürerek devlet içerisinde yuvalanmış, hoca kılıklı emperyalist ülkelerin maşası, vatan haini FETÖ terör örgütünü şiddet kınıyoruz.” dedi.

Taşkın,  "Yüce milletimiz şanına ve asaletine uygun bir şekilde kendisine yönelen bu kanlı darbe teşebbüsünü yüksek bir sağduyu ve üstün bir cesaretle püskürtmeyi başarmıştır. Tankların üzerine çıkan milletin kahraman evlatları demokrasiye sahip çıkma yolunda dünyaya örnek bir direniş göstermiştir. Milletimiz bu asil duruşuyla tarihe adını altın harflerle yazdırmayı çoktan hak emiştir. Böylece ihanet şebekesi çökertilmiş ve oyun bozulmuştur. Milletin iradesine meydan okunamayacağı milletin kararlı tutumu sayesinde bir daha görülmüştür." diye konuştu.

Taşkın, yapılan kanlı darbe hareketinin Türkiye'nin birliğine ve istikrarına yönelik olarak yapıldığını belirterek,  "Tarihimizde emsali ve devletin silahlarıyla ve devletin silahlarıyla acımasız bir şekilde halkına ateş ederek ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına suikast düzenleyerek milli iradenin tecellisi TBMM ile bu milletin göz bebeği olan kurumları bombalamaktan ve öldürmekten kaçınmayan bu yapının deşifre olmuş olması devletin yeniden yapılanmasını zorunlu kılmıştır" dedi.

Taşkın, haşhaşi zihniyetinin bir an önce bütün uzantılarıyla birlikte deşifre edilmesini  beklediklerini ifade ederek, “Her zaman milletimizin emrinde, halkımızın yanındayız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

avkt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız