SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hassasiyet Artıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:52
A- A+ PAYLAŞ

Dünya Çevre Günü nedeniyle Malatya’da sergi  açıldı.

Malatyapark AVM’de açılan sergide Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile çevre sektöründe faaliyet gösteren firmalar stant açıp, çevre ile tablo sergilediler.

Sergi vatandaşların ilgisini çekti.

AKIN'IN MESAJI..

Bu arada AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yaşadığımız çevreyi ve tabiatı korumak, küresel boyutta yaşanan çevre sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmemiz açısından hayati öneme sahiptir. 

Çevrenin korunması konusunda toplumumuzda bilinçlenme ve hassasiyet her geçen gün daha da artmaktadır. Bu gelecek açısından umut vericidir.

Hükümet    olarak; Ülkemiz tabii kaynaklarının ve ekosistemlerinin korunup geliştirilmesi, mevcut ve gelecek nesiller için sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturulması, sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde, uluslararası normlar ve ulusal öncelikler esas alınarak, strateji ve mevzuatın geliştirilmesi, denetlenmesi ve  toplumda duyarlılık oluşturulması hususunda çalışmalarımız devam etmektedir.  

Hükümetimiz  bugünkü ve gelecek nesillerin temel ihtiyaçlarının göz önüne alındığı, hayat kalitesinin artırıldığı, tabii kaynakların doğru şekilde yönetildiği, sağlıklı bir çevrede yaşama hakkının sağlandığı, daha yaşanabilir bir Türkiye meydana getirme gayreti içerisindedir.

Kyoto Protokolü'ne ve diğer uluslararası sözleşmelere taraf olan Türkiye her zaman olduğu gibi çevre sorunlarının çözümü konusunda aktif rol oynamaya devam edecek, uluslararası sorumluluklarını yerine getirecektir. 

Bu düşüncelerle, daha güzel, daha sağlıklı, daha temiz bir gelecek arzusuyla, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma haftasını kutluyor, hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız