SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ülkenin İçinde Bulunduğu Dönem Gereği'ymiş!

0
Güncellendi - 2017-12-24 21:03:19
'Ülkenin İçinde Bulunduğu Dönem Gereği'ymiş!
A- A+ PAYLAŞ

TÖTM'DEN PERSONELE TAHSİS EDİLEN OTOPARK İÇİN ENTERESAN AÇIKLAMA:  Turgut Özal Tıp Merkezi'nin (TÖTM) kapalı otoparkının üstünde bulunan ve halka açık olan otoparkın büyük bölümünün, bir süre önce hastane personeline tahsis edilmesine karşı tepkilerin dile getirildiği haberin ardından, merkez adına yapıldığı belirtilen yazılı bir açıklamada, söz konusu alanla ilgili düzenlemenin "acil durum ve afet planı ve ülkenin içinde bulunduğu dönem gereği, hasta ve hasta yakınları için" yapıldığı iddiasında bulunuldu.

TÖTM'nın basın birimi görevlisinin elektronik posta adresinden, "Kamuoyuna Duyurulur" başlığıyla gönderilen "imzasız" açıklamada, alanın personele otopark için tahsis edilme gerekçesi izaha çalışılırken, ilginç gerekçeler öne sürüldü.

Söz konusu açıklama şöyle:

"İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezimiz, 38 branşta 64 poliklinik ile hizmet veren, 1352 yataklı, günlük ortalama 140 cerrahi müdahalenin yapıldığı bölgenin en büyük hastanesi ve sağlıkta referans merkezidir. Hastanemize günlük ortalama (personel, öğrenci, hasta, hasta refakatçisi, ziyaretçi olmak üzere) 15-20 bin kişi giriş çıkış yapmaktadır. Taktir edersiniz ki; ülkemizin de içinde bulunduğu dönem göz önüne alınarak, insan sirkülasyonunun bu kadar yoğun olduğu bir kurumda bazı tedbirlerin alınması zorunluluk arz etmektedir.

Bu amaçla; Hastanemiz ana çıkış kapısı önündeki alan, “acil durum toplanma ve hasta tahliye alanı” olarak belirlenmiştir. Söz konusu alan acil durum dışında hasta ziyaretçisi ve personel tarafından otopark alanı olarak kullanılmakta iken, düzenlemeye gidilmiş, acil durum tahliye ve toplanma alanının ihtiyaç halinde daha hızlıca boşaltılması amacıyla personel tarafından kullanılmasına karar verilmiştir.

Alınan bu karar ile birlikte hasta ve yakınları mağdur edilmemiştir. Zira zaten iç içe olan personel ve ziyaretçi park alanı ayrıştırılarak, alanının 1. Kat radyoloji ve poliklinikler kısmı yine hasta ve yakınlarının kullanımı için ayrılmış, sadece ziyaretçi ve başhekimlik giriş önü ise acil durumlarda daha hızlı araçların boşaltılması ve boş alan açılması amacıyla personel araçlarına ayrılmıştır.

Ayrıca, yapılan ilgili düzenleme Sağlıkta Kalite veya Hizmet Kalite Standartları kapsamında herhangi bir değerlendirme ölçütü veya gereklilikleri arasında yer almamaktadır. Turgut Özal Tıp Merkezimizin geliştirdiği onlarca örnek ve yenilikçi uygulamaları web sayfamızda ve diğer iletişim araçlarından paylaşılmakta ve Hizmet Kalite Standartları daha da yukarıya çıkarılmaktadır.

Sonuçta; Turgut Özal Tıp Merkezi olarak;

Misyonumuz; İnsanların en kaliteli sağlık hizmetine ulaşımını sağlamak ve kolaylaştırmak,

Vizyonumuz; Türkiye’nin ve bölgedeki komşu ülkelerin en kaliteli sağlık hizmeti veren üniversite hastanesi olmaktır.

Ülkemizin içinde bulunduğu dönem ve yeni yayımlanan yasal gereksinimlerin de sonucu olarak acil durum ve afet planları gereği alınan bu kararın hasta ve hasta yakınlarımız için olduğunu tekrar belirterek kamuoyu ile paylaşıyoruz."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

62 yorum yapılmış

  • Canani (6 yıl önce)
    Gündüzlerden vaz geçtik geceleri otopark açık olsun canınızmı çıkar gece kapalı duruyor.Yetkililer görmüyormu.Yetkili ağızdan bir açıklama yok sadece çalışanlara dokunduğu için cevap veriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    bu is boyle arkadaslar el insaf diyelim Allah islah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (6 yıl önce)
    15 gün önce abem ameliyata alınmış,bende acilen hastane ye gittim.(çok şükür uzun süredir gitmiyordum.)Gittiğmde ne göreyim,ziyaretçi girişi kısmında ki otopark alanı, komple personele ayrılmış.Tabi sinirlendim.Bunu yapanlara da Malatya ca güzel dua ettim.Siz anlamıştırsınız. Bende bir kamu personeleyim bu arada,tabiki personel için yer ayrılacak! Orası ziyaretçi ve hastalar için uygun olan bir alandır.Ancak bu kadar bir alan personele ayrılamaz.Aşağı kapalı alan zaten personele ayrılmış.Ha yetmiyor mu? o zaman hastaneye rahat giriş yapacakları bir alana; yeni bir otopark personele yapılabilir.Anlayış iki taraflı olmalı.Nefsi düşünülmemelidir.Malatya ve Türkiye nin en büyük hastalığı ben yaptım oldu anlayışı.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    ülkenin bulunduğu durumla tötm otoparkının ne alakası var çözemedim. açıklamayı yapanın kafası iyi herhalde. ülke geleceği otoparka kaldıysa vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehsu (6 yıl önce)
    Sağlık hizmeti almaya gelen vatandaşlardan otopark ucreti almak ne kadar doğru?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Otopark ücreti RESMEN HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAMAKTIR. Tüm varlığımla KINIYORUM. Bu güne kadar ödediğim parayı da haram ediyorum. Yönetim ve organizasyon beceriksizliğinin Malatyalıya büyük kazığıdır. Ancak vatandaş hastasıyla uğraştığı için bu soygunu görmezlikten gelmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (6 yıl önce)
    Ne habercilik vallahi bravo yılın habercilik ödülünü alırsınız.Başlığı Hastane çalışanlarına saldırın ,arabalarına zarar verin diye değiştirin.Nasıl olsa sizin zihniyetinize uyacak bol insan varmış memlekette ne yazıkki.Hastanenin tek otoparkı orası değilmi yazsanıza şu kadar araçlık kapasitenin yalnızca 90 araçlık kapasitesi personel ayrıldı diye..Yarım haberciliktir bunun adı...
    0
    0
    Yanıtla
  • parola (6 yıl önce)
    bu habere yorum yapmıştım. aslında haber sahibi güler hazara bu haberden dolayı teşekkür de etmiştim. niye kaldırıldı bir anlam veremedim. acaba bu yorumlardan bazıları malatya haber çalışanlarına mı ait ki yorumları kafanıza kaldırıyorsunuz. Teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keremoğlu (6 yıl önce)
    Acil hastasıyla gelenden, 5 dk da olsa her girip çıkandan para kesildiği gibi kapalı otoparkları yetmeyip birde üst katınıda işgal eden zatı muhteremler...!! Attığınız yalana bide kendiniz inanabilseniz. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    MALATYA HABER EDİTÖRÜ ; SÜPER LİG PUAN DURUMU ALTINA HAFTANIN MAÇLARINI DA EKLESENİZ ÇOK İYİ OLUR. İNSANLAR BAŞKA SİTELERE YÖNELMEZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • HOCAAKA (6 yıl önce)
    Arkadaşlar TÖTM Malatya'nın önemli bir değeridir. Personelde elinden gelenin en iyisini üretme çabasındadır. Lütfen açık aramaya değil biraz da yapılan güzel şeyleri görmeye ve yazamaya bakın. Personele servisle gidip gelsin denir mi ayıp ayıp...
    0
    0
    Yanıtla
  • vendetta (6 yıl önce)
    "biz ne söylersek söyleyelim nasıl olsa inanıyorlar" zihniyetinin geldiği nokta işte bu. yani hastane personeli acil durum eylem planına göre; acil durumlarda hemen arabasının başına koşacak, hastalarda napıyorsa yapsın. maştinin otoparkı, sokaklar paralı oldu diye kızıyordum. demkki kızmamak gerekmiş. en azından parayla arabanı bırakabiliyosun. yakında parasıyla da arabamızı koyacak yer bulamayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (6 yıl önce)
    Sağlıkçı değilim. TÖTM personeli yakınım vb. de yok. Fakat böyle bir uygulama gerekli diye düşünüyorum. Kurum çalışanlarına en iyi imkanı sağlamalı. Ondan sonra da onlardan en iyi hizmeti beklemeli. Ayrıca vatandaş için de otopark problemi çözülemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti meşale (6 yıl önce)
    Malatyada tüm derdiniz bitti şimdi totm e mi saldırıyorsunuz. O bashekimi atayan vekili arayın vekil dayılarınız yardımcı olur. Hastalarınızı da muayene ederler. Ne rezil bir şehir oldun malatya.. ne kadar kalitesiz insan doldun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Murat efendi adliyeye vergi dairesine günde kaç kişi gidiyor hastahaneye kaç kişi geliyor. Kendini toplumdan soyutlayanların sonu bellidir. Hasta varsa o hastahane vardır. Kuruluşundan beri üniversitedeyim Böyle bir sıkıntı yaşanmıyordu. Ha idareciysen bu işe çözüm bul. Hata hata doğurur. Yanlış yanlış ile kapatılmaz. ÇÖZÜM ÜRET: Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Ya arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz topu topuna 90 araçlık bir otopark geriye kalan kısmını hasta yakınları kullanıyor bilmiyen biri sanki her tarafı personele ayarlanmış zannedecek.normalde oadan önce yine personel aracıyla gelip oraya park ediyordu.bunu haber yapanı tebrik ediyorum...malatyada hiç bir sorun kalmadıda orada personele yapılan otopark mı sorun oldu şimdi.bu personel otoparkı malatyada ilkmi acaba .bu haberi yapan haberci arkadaş malatyadamı yaşıyor ondan supleyiyim..unutmaki haberi yapan arkadaş yarin hasta olup gelirsen bir otoparkı çok gördüğüm o insanlar (asistanlarimizda dahil) sana bakacak ve seni tedavi edecek..sizin gibi insanlar vatandaşı böyle galyana getirir. yarın bir saglıkçıya bir saldırı olursa bunun vebalini nasıl ödersiniz.o zamanda oh oldu mu dersiniz hiç vicdan azabı duyarmısınız..sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum..bir haber yaparken ucu nereye dokunacak bilmeniz lazım saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Daha anlaşılır ne yazsın adamlar,acil toplanma alanı Allah korusun birşey olsa gelen vatandaşı bulmak imkansız,ama personele ulaşırsın nerde olursa olsun,çok yerinde ve geç kalınmış bir uygulama,çarşıda esnafın dükkanının önüne bile arabanı koyamıyorsun,tutmuşsun hergün orda çalışan insana yer tahsis etmemişsin,takdir etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    Hastenenin servisi yokmu servisle gelip gitsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit bey kimin neyle gidip gelmesine siz karar veremessiniz.isteyen herkes arabasıyla gelelebilir.yakıt parasını kendi cebinden ödüyor başkasının cebinden yakit parası çıkmıyor.o zaman hasta ve hasta yakinlarida araçlarıyla gelmesinler nasıl olsa belediye otobüsü ve trombüsü var onlarla gelsinler.böyle saçma bir düşünce olurmu ..sırf yazmak ve muhalefet olmak için yazıyorsunuz biraz düşünce biraz karşındakine saygı lütfen.SAYGİLAR..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasta yakınları hasta getiriyor otobüsle nasıl gelsinler ziyaretciler ve çalışanlar gelebilir ayrıca siz bir hastanede çalışansınız gelen hastalar sayesinde devlet den maaş alıyorsunuz hastaya saygılı olun yatalak hastamızı getiriyoruz arabayı bırakaçak yer bulamıyoruz siz de bu konuda saygılı olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit bey yatalak hastaya lafım yok olamazda amma gelenlerin hepside yatalak değil.2500.3000 çalışanı olan bir yere 90 tame arabalık bir otoparkı çalışanlara çok görmeyin.en az 200 300 personel yada asistan var kendi özel aracıyla gelen bunlar ototpark yapıldı diye araçla yeni gelmeye başlamadı.ayrica her hastaya saygımız var sunu da unutmaki gelen hastalar sayesinde devletten maaş almıyoruz.herkes kendi vergisini ödeyerek geliyor bizde dahil.kimiside bizim verdiğimiz vergiler sayesinde geliyor.sizde birgün memur olursaniz beni anlayabilirsiniz.teşekkürler verdiginiz cevap icin. SAYGİLAR Ümit bey
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    şimdi oradaki araçlar açil durum içimi toplanmışlar yahu adamı güldürmeyin bari böyle bir palanlama yaptınız boş bırakın da insanlar inansın zalımlar???
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP (6 yıl önce)
    bunu bir haber olarak sitenizde yayınlamanız bence doğru değil bunun neresi haber kardeşim ne yani bu kurumda çalışan arkadaşlarım araçlarını park edeceği yer verilmesinin neyi yanlış ne yapılsın araçlarını maletin oraya park etisin personel ya kardeşim her kurum kendi personeline yer ayırmakta bunun neresi yanlış bırakın bu tür polemikleri yayınlamayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (6 yıl önce)
    Yanlis anlamadiysam dogal afet durumunda ilk once personelin hastaneyi bosaltmasi planlaniyor. Personel hataneyi bosalttiktan sonra park yerine hastalarin toplanmasi amaçlanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (6 yıl önce)
    bu kadar saçmalık olamaz. dün arabamı tötm elazığ yoluna parkedip içeri girdim. neymiş personele aitmiş.gerekçenizle insanları aptal yerine koymayın.çok dua alıyorsunuz emin olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil bey icerde yer bulamadinizmi da aracı oraya park ettiniz.yoksa baska nedendenmi..personel araçları daha öncede aynı yerde park ediyordu hiç farkına varmadinizmi.o araçlar yer ayarlanipta getirilmesi başka yerden onlar hep vardı zaten..saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Selma (6 yıl önce)
    Problem sadece hastanede mi.? Kampüs daha da bir rezalet...
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (6 yıl önce)
    yöneticiler halka yakın olmalı yardımcı olmalı ama burada tamamen kaçıyorsunuz ve araya perde oruyorsunuz.halka acın otoparkı
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram 44 (6 yıl önce)
    Ben aracımı park edecek yer bulamıyorum,özellere ayrılan park yeri bom boştu yazıklar olsun biz diyoruzki bir yönetim gelecek eskisinden iyi olacak, ama maalesef eskiyi mumla arattırıyorlar kınıyoruz Rektörlük ile Başhekimliği
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (6 yıl önce)
    Bu haberi yapan arkadaşı ve malatya haberi kınıyorum.. gece 12 de nöbette çıkan hemşire arkadaşlar,kadın asistanlar nasıl konuk evinin arkasına kadar yürüsünler? buna malatya haber nasıl rıza gösterir.ayrıca bu sadece bir bölüm..oysa konuk evinin arkasında ve hastanenin ön bölümünde hastalar için ayrılmış otopark var.ama hasta yakınları buraya araçlarına koymak istemiyor.. Hastalarını kapıya bırakıp araçlarını bu alanlara park edebilirler. Bu haberi yapan arkadaş lütfen yeniden gelsin beraber gezelim.. yaptığı hatanın farkına varacaktır..Ayrıca malatyahaber kalitesi ve sağlam duruşuna uymayan bir halk dalkavukluğu var.Bu arkadaş gelip bu otoparkı çekeceğine 1 km ötede ki malatya stadyumuna gitseydi taraftarların,çocukların ve kadınların maç sonunda duvarlardan atlayarak,çukurlara düşerek trambüse türlü zorluklarla nasıl ulaştığını görür ve yetkilileri uyaran bir haber yapardı..ama yazık kamu çalışanları üzerinde ucuz popülizm yapılıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • kapıya kadar servis geliyor boş yazma..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (6 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    sen cerrahpaşaya,çapaya,hacetepeye hiç gitmedin herhalde..gitseydin böyle boş cümleler kullanmazdın
    0
    0
    Yanıtla
  • yeminle hepsine de gittim..arabayı koyacak yer yok hiçbirinde..çünkü alan yok..burdaki geniş bir alana sahip değiller..
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram 44 (6 yıl önce)yavuzca isimli kullanıcı yorumuna
    Turgut ÖZAL ın heykelinin olduğu yeri otopark yapalım içeriye girsinler üşümezlerde Harika bir fikir Yazıklar olsun devlet size servis vermiş halen konuşuyorsunuz biz işe giderken bizde kamudayız bir saat belediye otobüsü bekliyoruz dönüşüde aynı oranın özel otopark olması kesin ve kesinlikle uygun değildir.Derhal iptalini istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    3 PERONUN KAPATILMASI DERDİNE DÜŞÜLMEMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TÖTM Yİ GÖRENLER BİLİR AŞAĞIDA SAĞDA SOLDA BİRÇOK OTOPARK VAR. Bu tür haberleri sıkça yapmak neden dir anlamadım. TORPİLLİ BİR VATANDAŞ MI VAR ACABA ? BİRÇOK KURUMLARDA PERSONELİN ARAÇ PARK YERİ VARDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    Tek kelime ile REZALET
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    Tek kelime ile REZİLLİK
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (6 yıl önce)
    Valilik, belediye, adliye, milli eğitim, halk eğitim..... her kurumda çalışanlara tahsis edilen park yeri mevcut. Olmalı da... Bunun ne haber niteliği var? Gerçekten çok ilginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • poliklinik karşısında var zaten yetmemiş milletin yerine göz dikmişler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Öz (6 yıl önce)
    Adliyede hakim ve savcıların araçlarına veya herhangi bi resmi kuruluşta personelin araçlarına yapılan yer tahsisine kimse karşı çıkmıyor, çıkmak aklına bile gelmiyor zaten. Oralara yaşlı- gazi- hasta gitmiyor mu. Ama iş sağlık çalışanlarına gelince durum bu, gitsinler 5 km öteyemi park ediyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar. Ha uzaktan gelirken zaman geçerde poliklinik hizmetleri aksarsa onuda biyere şikayet ederiz nolacak canım. Bir kuruluşun kendi çalışanları için araç yeri tahsis etmesinden daha doğal ne olabilir, ne bu infial. Bir sorun olduğu doğru ama bunun çözümü personele araç yeri tahsisi değil, oraya bir katlı otopark yapılabilir mesela.
    0
    0
    Yanıtla
  • servisle git ve ülke ekonomisine katkı sağla,kapalı otopark DOKTORLARA ayrıldığında niye sesin bu kadar gür çıkmadı? oraya giden ler HASTA olduğunu unutma bu kadar BENCİL olma söz de sağlıkçı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Öz (6 yıl önce)nihat isimli kullanıcı yorumuna
    nihat bey sizde işyerinize toplu taşıma araçlarıyla gitmeyi deneyiniz, trafik sorununa ve hava kirliliğine katkınız olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)Murat Öz isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum size. Bu yazıyı 2. kez yazılmasında da bir art niyet olduğu belli oluyor. Malatya haber böyle küçük haberlerin peşine düşmezdi ama.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET DEMİR (6 yıl önce)Murat Öz isimli kullanıcı yorumuna
    Murat bey tabikide yer tahsis edilmesi gayet doğal birşey olmasıda gerekli zaten bütün insanlar eşit yanlız araç yerleri o kadar yetersizden baş hekimliğin orada o kadar boş yer varken o kadar büyük bir alanın tahsis edilmesi hiç iyi birşey değil ben bile geçen yaşlı bir yakını mı hastaneye ziyarete getirdim yer bulamadığım için yola park etmek zorunda kaldım. Baş hekimliğin bu konu hakkında idarecilere o alan içerisinde farklı bir yer tahsis etmesi gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat öz hasta Gazi Engelli Adliye köşelerinde işi yok Gaziminde Engelliminde Yaşlımında sağlık problemi var ha sen anlamaya bilirsin başına gelirse anlarsın benim burada anlatmak isteğim şey otopark yetersizliği ve bu dediğim kişiler geldiği zaman tedaviye geliyor adliyeye değil Sağlık çalışanlarına lafım sözüm yok olamazda sen olayı farklı tarafa çekmeye çalışıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Öz (6 yıl önce)Gazi isimli kullanıcı yorumuna
    Gaziler ve yakınları başımızın tacı, onlara tabiki ayrı bir ihtimam gösterilmeli. Hatta onlar için ayrı bir yer tahsis edilse iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bak şimdi aynı düşünceye sahip olduk Murat öz benim anlatmak istediğim konu buydu
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (6 yıl önce)
    DERHAL VAZGEÇİLMELİ BU SAÇMALIKTAN ! BÜYÜK OY KAYBEDİYOR BAŞKAN FARKINDA DEĞİL ! YETER ARTIK
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevo (6 yıl önce)
    kamuoyuna duyrulur alayi yarim kafa bunlarin
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (6 yıl önce)
    Araştırma hastanesini ve başhekimini kınıyorum sözde Gazisine ve Engellisine sahip çıkılıyor Gazi ve Engelli arkadaşlarımızı n engelli araçları var çoğu kez karşılaştım çoğu Gazimiz Protez kullanmakta yürümekte zorlanıyorlar ve engelli arkadaşlarımız ise tekerlekli sandelyeye bağlı olarak hayatlarını idame ettiriyorlar engelli arkadaşlarımız araçlarıyla gelşdikleri zaman tekerlekli sandelyeleri bağajlarından çıkarmaları ve otopark problemleriyle karşılaşıyorlar alt otoparka 3-5 engelli park yapmışlar sözde park yeri yok kimi eşşekler getiriyor park ediyorlar engelli park yerine sonra Gazimiz ve Engellimiz park yeri arıyorlar ve sonuç park yeri yok polikılinik girişene park etmeleri de olanaksız hemen güvenlik geliyor ve anons yaptırıyorlar kaldırın ambulans yeri büssürü laf söz başhekime sesleniyorum Ben Güneydoğu Terörle Mücadele Gazisiyim bu konuyu geçenlerde Sayın Rektörümüz Şehit Aileleri Gaziler derneğini zizyeret etti bu konuyu özellikle söyledik ve hatırlatmasını yaptık ama nerde birkaç gün önce hastaneye gittim park etmek için 1 saat yer aradım ama kendileri personel için yer tahsis ediyorlar hani diyorlar ya Gazimiz ve Engelliler bizim Başımızın tacı yalan yalan yalan yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (6 yıl önce)
    Açıklamayı normal göreceğiz. İki aydır bir dilekçe verdim,cevabını alamadım. Baktım cevap vermiyorlar iki ay sonra ben sordum cevap vermeniz lazım diye.En sonunda bilgisayarda bir çıktı verdiler.Verdikleri cevabi yazıya baktım resmen dalga geçmişler ve hala geçmeye devam ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    Resmen Kendileriyle Dalga Geçmişler Açıklamada "Yapılan ilgili düzenleme Sağlıkta Kalite veya Hizmet Kalite Standartları kapsamında herhangi bir değerlendirme ölçütü veya gereklilikleri arasında yer almamaktadır. " diyor peki o zaman ne için bunu yaptınız? Arkadaşlar bir yerde buldukları cümleyi anlamadan kes yapıştır (Yeşillik olsun diye cut-and-paste) yapmışlar. Açıklama bir Fiyasko Rektör bey Baş Hekim bey lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Güldan (6 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Evet kardeşim ona çok güldük. Gerçektende yönetmeliklerde acil durum toplanma sahaları bina önlerinde değil, bina açıklarında geniş arazi meydanlarda tahliye edilmekteymiş. Bir defa dedikleri toplanma yeride bina olarak geçiyor (iki katlı otopark üstü). Hakketten kurum kendi kendinin itibarını düşürmüş. Emin ol, yarın bir personel içi toplantı düzenlerler ve basında çıkan asılsız karalamalara yön vermeyelim diye el pençe toplantı verirler vicdansızlar. Yüreği delikanlı adam görmek istiyoruz artık memlekette ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • NE bölgenin en büyük sağlık kuruluşu git odalardaki koltuklar kirden yağ bağlamış insan oturmaya iğreniyor ya bunlar hastaneyi hiç gezmiyor bugün hastane 2 ci kar patoloji labratuarlarının olduğu kat inşaat çalışması var tozdan göz gözü görmüyor öylemi çalışılır ona bir tedbir alınır tüm tahlilerin yapıldığı alan radyolojiye giden koridorlar tozdan gecilmiyor ya siz hastanede değilsiniz yada yalakalık yapıyorsunuz tam teşeküllü elbistan devlet hastanesi konumunda kendimizi kandırmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (6 yıl önce)
    İnsiyatif ve aklını kullanamayan, etkili ve yağdanlıkların her dediğine evet diyen bir yönetim oldukça daha çok söyle şeyler göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Acil durum ve afet yönetimi teknikeriyim. AFAD yönetmeliklerince toplanma alanları bina girişinde olmamalıdır. Etik olarak binaların açık alanlarında konuşlanmalıdır. TÖTM'nin kendini aklama açıklaması maalesef bu seferde yoğurda mayayı tutturamadı. TÖTM idaresinin pervasız kendini kurtarma politikaları geçmiş yılların skandallarıyla Malatya'da ve Türkiye'de tescillendiği için her zaman sınıfta kalmaktadır. Kamu kurumu bünyesinde aile şirketi olarak faaliyet göstermenin ve hasta-personel haklarının mobingle harmanlandığı bu ticaret işletmeciğini Allah kurtarsın. Yetkili kamu mercileri burayada yakında kötü idarecileri temizleme girişiminde bulunacaktır inşallah. Yakındır. Hadi bismillah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak Cihan (6 yıl önce)
    Haber diye bize sunduğunuz bu şeyleri nereden buluyor acaba haberin yazarı :)) Gazetecilik adına daha ciddi çalışmalar bekliyoruz gazetenizden....
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak bey bundan daha güzel haber olur mu? Malatyayı ve Türkiye yi 2023 taşıyacak kadroların ülkeyi getirdiği durum bundan daha güzel nasıl anlatılır. Her yönüyle çelişkilerle dolu gayri ciddi bir açıklama Liyakat olmayınca makama gelen yöneticiler böyle açıklamasının altına bile imza atmaktan korkarlar. Bu imzasız açıklama Tüm Malatyalılara ve TÖTM çalışanlarına yapılan en büyük saygısızlıktır. İnşallah bu sorumsuz kişiye gereken yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    aralarında malatya'nın da bulunduğu 30 büyük şehre söz verilen ama büyük şehir olmayan komşularımıza yapılan 1040 yataklı şehir hastanesinin daha fazla yataklısı malatya'ya yapılmazsa oy moy yok artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (6 yıl önce)
    artık şundan eminim malatya halkı kaz yerine konuluyo ve her istediklerini bi şekilde yaptırıyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Çetin (6 yıl önce)
    Açıklamada deniliyor ki: "...toplanma alanının ihtiyaç halinde daha hızlıca boşaltılması amacıyla personel tarafından kullanılmasına karar verilmiştir." Eyyyy üstün zekali TÖTM yöneticileri, acil durumlarda personel kendi araçlarının başına gidecekse, hastaları kim nasıl ve ne şekilde TAHLİYE edecektir. Dalga mı geçiyorsunuz. Malatyalılarla? Bu gerekçe tutmamış, başka bir gerekçe bulun. Ha ha ha ha ha...bakın bulduğunuz gerekçeye gülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Doğru mu anladım, otoparkı halka kapattık ama halk için kapattık demişler. Açıklamayı okuyunca , Şener Şen ve İlyas Salman'ın 'Banker Bilo' filmindeki ünlü replikleri aklıma geldi. Halka kapattım kapattım ama hele bir sor niye kapattım!!!! Vah memleketime...
    0
    0
    Yanıtla