SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastalara Ekipler Yetişti...

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:17:04
Hastalara Ekipler Yetişti...
A- A+ PAYLAŞ

Hamile kadın ile hasta çocuğu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri 112 Acil Servis ekipleri ile birlikte hastaneye ulaştırdı. Ekipler, 22 Mart Pazar günü meydana gelen olayda; Yeşilyurt İlçesi Aşağıköy Mahallesinde Sunay Doğan adlı hamile kadını, 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte 3 saatlik çalışma sonunda kurtardı. Belediye tarafından yapılan açıklamada; "Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan Sunay Doğan’ın dünyaya getirdiği erkek çocuğa, ailesi kurtarma ekibinin şefi Eyüp Candemir’in ismini verdi. Aile üyeleri gösterilen çabadan dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler." denildi. 

Erkenek'teki Kurtarma Operasyonu

Doğanşehir’in Erkenek Mahallesinde rahatsızlanan 10 yaşındaki Ceren Baykara da yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. Yüksek ateş ve gribal enfeksiyon teşhisi konulan çocuk, 2 saatlik çalışmanın ardından 112 acil servis ekiplerine teslim edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi; "Büyükşehir Belediyesi AYKOME Bilgi Merkezi verilerine göre karla mücadele çalışmalarında 82 ekip, 870 personel, 235 araç görev alıyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri yolları ulaşıma açabilmek için gün boyunca kar küreme çalışmaları yaptı. Mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri 23 Mart Pazartesi günü itibariyle son kar yağışında kapanan toplam 110 kırsal mahalle yolunun tamamına yakınını açtı. 23 Mart Pazartesi günü itibariyle 100 mahallenin yolunu açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 10 mahallenin yolunu açmak içinse çalışmalarını sürdürüyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız