SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastaları Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:36
Hastaları Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Malatya İl Müftülüğü, hastaları ziyaret ederek, karanfil verdi.

Malatya İl Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Özel Gözde Hastanesi'nde kalan hastaları ziyaret etti. İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş ve müftülük personeli, tek tek hastaları ziyaret ederek, hasta ve hastane personeline karanfil takdim etti. Müftü Yardımcısı Akbaş, hastalara acil şifalar diledi.

ÇALIK'IN MESAJI..

Bu arada AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Âlemlere rahmet olarak gönderilen rahmet, sevgi ve hoşgörü timsali Peygamber Efendimizin, doğumlarının sene-i devriyesinde bizlere bıraktığı ölümsüz ve mukaddes miraslarını bugün bizler elimizden geldiğince ifa etmeye çalışıyoruz.

Allah Resulünün zaman ve mekândan münezzeh öğretileri geçmişte olduğu gibi bugün de insanlık tarihini derinden etkilemiş, iletileri ve hayatıyla insanların aydınlanmasına ve olgunlaşmasına istikamet vermiştir.

 Allah'ın elçisi Peygamber Efendimizin dünyamıza teşriflerinin 1443'üncü senesi içeresindeyiz. Tüm hayatımızı bugün bir kez daha gözden geçirme zamanıdır.

Geçmişinde 700 yıl Cihan’a hükmetmiş, herkese, her inanca, her etnik gruba hoşgörü ve samimiyetle yaklaşan bir Ceddin torunları olarak, ülke ve millet olarak samimiyetimiz ve hoşgörümüz noktasında; birbirimizle olan ilişkilerimizde, çalışmalarımızda, günlük yaşamız da her zamankinden daha fazla samimiyete ihyacımız vardır.

Unutulmamalıdır ki bugün Hz. Peygamberi sevmenin, ona tabi olmanın her şeyden önce derin bir samimiyet gerektirdiği, Müslümanlık tarihinin ortak özelliğinin dinde samimiyet olduğu göz ardı edilmemelidir.

Bu vesile ile Kutlu Doğum Haftasının, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız