SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Caddesi'nde Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2018-05-24 20:59:25
Hastane Caddesi'nde Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Hastane Caddesi'nde meydana gelen olayda bir kişi silahlı uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.20 sıralarında Fırat Mahallesi Hastane Caddesi alt girişindeki özel bir hastanenin yanında meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle İsa B. adlı şahsın tabancayla açtığı ateş sonucu Mehmet Ö. adlı şahıs ayağından vuruldu ve özel hastanedeki ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinden otomobille kaçan ve kimliğini belirlediği saldırganı yakalamaya çalışıyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • abuzer (5 yıl önce)
    haber yapacak bişey bulamayınca sıradan olayları büyük bir haber gibi gösteriyor bu site
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (5 yıl önce)
    haber bulamayınca ayağı taşa takılanı olay diye haber yapıyor bu site:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Malatyahabere kulp takmayın adamlar güzel haber yapıyor ben günlük ziyaret ediyorum mahna tutmayın adamlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    O dogansehirde kendını yakmak isteyen adamın haberini neden yapamadınız? EDİTÖR’DEN: Bahse konu haber, bize kendi kaynaklarımızdan ulaşmadığı gibi, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı bültenlerinde de yeralmamıştır. Haberi yapan-yayan ajans Mezopotamya Ajansı’dır ve abonesi olmadığımız için, bu ajansın haberini kullanamadık. Bu vatandaşı daha sonra ziyaret eden CHP il yöneticilerinin ziyaretlerine ilişkin parti bülteni haber olarak sitemizde yeralmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman bende bir haber sitesi kurayım, madem diğer ajansların iznine göre yayın yapıyorsunuz size ne gerek varki.Havuz medyası olmuşsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    İHA nin haberleri ni alıp orasını burasını kırıp altına Malatya haber yazıyorsunuz ya ona çok gülüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İki haber arasında ki 9 farkı bul bakalım. Sayın Hakan
    0
    0
    Yanıtla