SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Dolandırıcısı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki hastanelere tedavi için gelen vatandaşları, tanıdığı olduğu, yardımcı olacağı bahanesiyle dolandıran ve 45 suçtan poliste kaydı olan sabıkalı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Son zamanlarda ilimiz Malatya Devlet Hastanesi, Beydağı Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine Tedavi olmak amacıyla gelen vatandaşlara, “Hastanede tanıdığı olduğunu kendilerine Hastaneye Yatış işlemleri konusunda yardımcı olabileceğini” söylemek suretiyle iyi niyetini istismar ederek vatandaşlarımızı dolandıran şahısın tespit ve yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde güvenlik kamera kayıtları ve müştekilerin eşkal tanımlamalarından kimliği belirlenen D.D. isimli şahıs 20.09.2008 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır.

Yapılan G.B.T. sorgusunda “45” ayrı hırsızlık suçundan kaydının olduğu tespit edilmiş olup, şahıs hakkında düzenlenen tahkikat evraklarla birlikte 21.09.2008 günü adli mercilere sevk edilmiştir..

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

PARA BÖYLE GİTTİ..
Öte yandan Tevfik Temelli Caddesi’nde 26 yaşındaki M.K.’ya ait iletişim işyerine gelen ve kendilerine yabancı süsü veren iki şahsın büyük bir deste para çıkararak paraların miktarı hakkında soru sordukları, sonra bozması için 100 YTL uzattıkları, M.K.’nın bunun üzerine cebindeki paraları tezgahın üzerine bırakarak parayı bozduğu sırada şahıslardan birinin paraları ele aldığı, işyeri sahibinin şahıstan parayı alıp cebine koyduğu, şahıslar gittikten sonra parasının 450 YTL eksik olduğunu fark ettiği bildirildi. Polis, “tırnakçılık” diye adlandırılan yöntemle parayı çalan iki kişinin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız