SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hastane Fareleri' Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:13:27
'Hastane Fareleri' Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kamu ve özel hastanelerde personel dolaplarını açarak hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre; son dönemde bazı kamu ve özel hastanelerde personelin kişisel dolaplarının açılarak içerisinde para cüzdanlarının çalındığı şikayetlerinin yoğunlaşması üzerine Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince soruşturma başlatıldı. Hastanelerde 4 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiği öğrenildi. 

Hastanelerin giriş ve çıkışlarındaki güvenlik kameralarında incelendiği soruşturma sonucunda hırsızlık olaylarının iki kişi tarafından  gerçekleştirildiği tespit edildi, ardından şahısların kimliklerinin A.R.A. ve M.Y. olduğu belirlendi. Şahısların Malatya nüfusuna kayıtlı olmadıkları belirlendi. 

Çalışmalar sonucunda her iki hırsızlık şüphelisi de Malatya’dan kaçarken içinde bulundukları otomobilde  yakalandılar.

Çok sayıda sabıkaları bulunduğu bildirilen her iki şüpheli Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu'ndaki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildiler. Cumhuriyet Savcısının tutuklanmaları talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk ettiği A.R.A. ve M.Y. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız